Kosta Dražić opet konkuriše za najbolji tim OFK Bečej 1918
Kosta Dražić opet konkuriše za najbolji tim OFK Bečej 1918

Posle prvog poraza u aktuelnoj sezoni od Vrščana, Bečejci su oprezni pred gostovanje u Kikindi. Ne žele da dožive istu sudbinu i od „severnjaka“ Banata.

Na ruku im ide i činjenica da će šef stručnog štaba Branko Savić na raspolaganju imati veći broj igrača. Dvojica poslednjih novajlija, Miloš Žeravica i Stefan Šormaz, priključili su se ekipi, Miloš Savanović se oporavio od povrede, a i Kosta Dražić, koji je dan pre okršaja sa Vrščanima imao „sobraćajku“, od srede redovno trenira. Jedino Nikola Tomić još uvek nije u kombinaciji zbog povrede skočnog zglova, ali je i on počeo da trenira smanjenim intezitetom.

-Situacija sa igračkim kadrom je daleko povoljnija, pa ćemo u Kikindi imati ne samo širi, nego i kvalitetniji izbor igrača u odnosu na minulu utakmicu sa Vrščanima. To daje nadu da ćemo igrati bolje i kao rezultat toga nadamo se pobedi, najavljuje povratak na pobedničku staru trener Bečejaca Dalibor Novčić.

Posebno raduje povratak napadača Koste Dražića, jer je prošao sa, ipak, manjim povredama u saobraćajnoj nesreći, koja se desila između Novog Kneževca i Kanjiže kada je prošlog petka dolazio na trening. Daleko je više, od tumbanja, stradao njegov „Ford“.

-Dobro sam u svemu prošao. Istina, bio sam ugruvan, grudni koš i koleno su me najviše boleli, ali nema preloma. Počeo sam da treniram i mislim da spremno dočekujem gostovanje u Kikindi. E sad, trener Branko Savić će odlučiti da li ću biti starter ili ću čekati priliku sa klupe. Verujem u ekipu, imamo kvalitet, nadam se dobroj igri i pobedi, optimista je Kosta Dražić.

Analizirali su momci sa Tise utakmicu za Vrščanima, upoznali se sa mogućnostima Kikinđana. Prvu su arhivirali, a drugoj se maksimalno posvećuju. Neće biti lako, jer i rival računa na tri boda. To samo daje draž utakmici nekadašnjih rivala i iz prvoligaških dana, a u svemu će profitirati ljubitelji fudbala koji se nađu na tribini Gradskog stadiona u parku.

Sudija okršaja u Kikindi biće Dušan Pjevac iz Temerina, pomagaće mu Luka Živković iz Novog Sada i Vladimir Miodanić iz Veternika, četvrti sudija je Novosađanin Marko Dimoski, delegat FSV je Željko Popović iz Sente, a kontrolor suđenja Dušan Cvetičanin iz Sombora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име