Vojvodina najbolje plasirana od tri bečejske međuopštinska ligaša| Foto: Vlastimir Jankov
Vojvodina najbolje plasirana od tri bečejske međuopštinska ligaša | Foto: Vlastimir Jankov

Međuopštinski ligaši iz bečejske opštine zabeležili su u minulom kolu izuzetno slab bodovni saldo. Istina, kao što uvek može bolje, tako može i gore.

Teoretski mogla su tri kluba da ostanu bez bodova, a bodovni zbir u subotu i nedelju bio je slovom dva i brojem 2. U opštinskom derbiju, igranom u Bačkom Petrovom Selu, Jedinstvo i Vojvodina igrali su nerešeno 0:0. Najnepopularniji rezultat ne zavređuje neki obimniji komentar. Ali, valja naglasiti da je to ove sezone četvrta utakmica Petrovoselaca pred svojim navijačima i sve su okončali nerešenim rezultatima.

Bačkogradištanci su gajili nadu da će pobediti, što bi bio izvanredn uvod pred naredna dva kola, kada dočekuju vodeći tandem Obilić i Iskru. Mladost je izgubila u Radičeviću od lidera Obilića iz Zmajeva rezultatom 1:2, što se, imajući u vidu položaj na tabeli, i očekivalo.

U narednom 7. kolu tri derbija za bečejske međuopštinske ligaše. Stiče se utisak da je u najvećoj žiži utakmicau Bačkom Gradištu, gde „voša“ dočekuje drugoplasiranu Iskru iz Kucure. Bačkogradištanci imaju 11 bodova, a Kucurani 13, što znači da bi ih, u slučaju pobede, bodovno preteli. Petrovoselci dočekuju vodeći Obilić i sada bi im, verovatno, odgovaralo da zabeleže i peti nerešen rezultat kraj Tise.

Najzad, Mladost gostuje u Staroj Moravici i igra protiv poslednjeplasirane Slobode, koja još nije osvojila nijedan bod. A kad igraju predposlednji i poslednji na tabeli, onda je to pravi derbi začelja. Eto prilike „mladostašima“ da se bodovno poprave ove jeseni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име