Momenat s kup utakmice Bačkogradištanaca i Bečejaca | Foto: Vlastimir Jankov
Momenat s kup utakmice Bačkogradištanaca i Bečejaca | Foto: Vlastimir Jankov

Novoformirana Međuopštinska fudbalska liga Bačka Topola –Bečej – Vrbas – Mali Iđoš – Srbobran startovala je minule nedelje. Tri predstavnika iz bečejske opštine osvojila su sedam bodova. Svi su bili domaćini. Vojvodina je u Bačkom Gradištu pobedila rezultatom 2:1 srbobransku ekipu Mladost Radost, u Radićeviću je Mladost bila uspešnija od Pobede iz istoimenog naselja rezultatom 3:1, a Jedinstvo je u Bačkom Petrovom Selu igralo nerešeno 1:1 sa starim rivalom Budućnošću iz Savinog Sela.

U drugom kolu će sva tri kluba iz naše opštine biti gosti. Bačkogradištanci putuju u Savino Selo, Petrovoselci će u gostima Pobedi, a „mladostaši“ putuju u Tomislavce i sastaju se s istoimenom ekipom.

Podsećanja radi, ovog leta je FSV reorganizovao međuopštinske lige, pa su klubovi iz opština Žabalj i Titel pripojeni novosadskom regionu, a klubovi iz Bačke Topole i Malog Iđoša su uključeni u takmičenje sa klubovima iz opština Bečej, Vrbas i Srbobran. Pored već pomenutih klubova, u ovog stepenu takmiče se još Iskra iz Kucure, Obilić iz Zmajeva i Sloboda iz Stare Moravice.

Podsetimo se da će 7. septembra preostalu utakmicu prvog kola kupa Mladost iz Radičevića igrati u Srbobranu protiv istoimenog vojvođanskog ligaša, a da će se drugo kolo ili polufinale kupa na teritoriji FS opština Bečej i Srbobran igrati 14. septembra kraj Tise. OFK Bečej 1918 dočekuje pobednika pomenutog zaostalog okršaja prvog kola, a Jedinstvo u Bačkom Petrovom Selu Mladost iz Turije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име