Probudio se ovog proleća: Strahinja Ilić je na devet utakmica postigao šest golova
Probudio se ovog proleća: Strahinja Ilić je na devet utakmica postigao šest golova

Iako je srpskoligaš sa Tise odnosom prema igri podbacio u Bačkoj Palanci, ljubitelji fudbala u Bečeju „tipuju“ pobedu u sutrašnjem okršaju sa Omladincem iz Novih Banovaca.

Međutim, ne treba smetnuti sa uma da su „unapred dobijene utakmice“ najteže.

-U Bačkoj Palanci se nismo proslavili, pa je red da se uskupimo na našem terenu. Međutim, vara se svako ko misli da će nam biti lako sa Omladincem. Oni su izgubili u minulom kolu kod kuće od Zrenjaninaca, a posle nas ih čeka komšijski derbi protiv Jedinstvo iz Stare Pazove, koji je uvek neizvestan. Znači, uložiće maksimim truda da u sudaru sa nama izvuku što povoljniji rezultat. Naravno, naše ambicije su pobedničke, ali do njihovog ostvarenja možemo stići jedino ako pružimo maksimum na terenu. Hendikep je što zbog „žutice“ nećemo moći da računamo na Iliju Tutnjevića, ali su zato svi ostali na raspolaganju treneru Branku Saviću, rekao nam je sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Odbrana će, posebno, morati da bude oprezna, jer su četiri primljena gola protiv Starog Grada daleko preko ovoprolećnog proseka – nepun gol po utakmici. Što se strelaca tiče, oni imaju zadovoljavjući prosek od dva i po gola po utakmici, pa otuda već 22 prolećna boda naspran skromnih 27 u čitavoj jesenjoj polusezoni.

Sutrašnje 31. kolo karavana vojvođanskih srpskoligaša igra se od 16,30 sati. Na želost, i dalje bez prisustva gledalaca. Delegat FSV biće Goran Novaković iz Kule, a sudiće novosadska sudijska trojka na čelu sa Markom Gnjatovićem, kome će pomagati Luka Živković i Nemanja Malešević, dok će betvrti sudija biti Dušan Pjevac iz Temerina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име