Predsednik kluba Goran Kudrić u sredini, novajlije sa svojim dresovima, trener Oto Barta (sasvim levo) sa uvaženim gostima
Predsednik kluba Goran Kudrić u sredini, novajlije sa svojim dresovima, trener Oto Barta (sasvim levo) sa uvaženim gostima

Vojvodina iz Bačkog Gradišta nije dugo bila bez trenera. Posle sporazumnog raskida saradnje sa Lazarom Dabižljevićem, za čije ime, između ostalih, su vezani poslednji uspesi najstarijeg kluba imena Vojvodina, agilno rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Goranom Kudrićem ekspresno je reagovalo i za novog trenera postavilo Oto Bartu iz Bečeja.

-U konkurenciji trojice stručnjaka, opredelili smo se sa trenera iz, uslovno rečeno, naše sredine, jer je Oto Barta iz Bečeja. Smatrali smo da mu treba pružiti priliku, jer dobro poznaje situaciju u klubu, a mi smo tu da mu pomognemo, kao što smo pomagali i Lazaru Dabižljeviću kad je stigao i prvi put se susreo sa seniorskim radom, rekao nam je Goran Kudrić.

Oto Barta je već radio u „Drugom oktobru“ iz Kumana, a minule polusezone je vodio vojvođanskog ligaša Obilić iz Novog Kneževca.

-Ovo je novi izazov i iskorak u mojoj trenerskoj karijeri i sve ću učiniti da opravdam poverenje ljudi iz Bačkog Gradišta, kratak je Oto Barta.

Iako još prelazni rok nije počeo, u Vojvodini su već angažovali dvojicu igrača. Nenad Kudrić se vratio u klub za koji ga vežu najlepše uspomenu i koji ga je afirmisao, zadužio je „desetku“. Povratnik je i Ljubomir Živanović, koji je početkom tek završene sezone kratko bio u Voši, a onda je nastavio u Srbobranu. Sada se vratio i zadužio „sedmicu“.

-Imao sam peh tokom minule sezone u srpskoligašu Tisi iz Adorjana, gde me je povreda ukrštenih ligemenata kolena dugo odvojila od terena. U završnici prvenstvene trke sam se vratio, ali sam malo igrao. Smatrao sam da je bolje da se vratim u matičnu sredinu odigram punom snagom čitavu sezonu, a onda ću videti šta i kako dalje, veli Nenad Kudrić.

Nema sumnje, biće i odlazaka. Uostalom, prelazni rok startuje na Vidovdan i traje do 17. seprembra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име