Detalj sa utakmice u Bajmoku
Detalj sa utakmice u Bajmoku

Poraz u igri bez mnogo šansi

Drugo gostovanje fudbalera Vojvodine iz Bačkog Gradišta i drugi poraz. Domaćin Radnički 1905 slavio je „minimalcem“ u Bajmoku. Gol odluke postignut je u 67. minutu. Posle dobinskog proigravanja, Babić je prihvatio loptu i video da mu je golman pošao u susret, prebacio ga lob udarcem i završio posao za tri boda.

-Nismo igrali loše, ali bez mnogo udaraca na gol. Tešanović je u drugom poluvremenu pripretio iz „slobodnjaka“, ali je golman bio na mestu. Nisu ni oni imali mnogo više šuteva ka golu. Igralo se, po velikoj sparini, uglavnom na sredini terena. Domaćin je bio bolji za postignuti gol i čestitke idu na njihovu adresu, komentar je sekretara Voše Radomira Rakovića.

Trener Svetozar Sovilj nije mogao da računa na Savkova, zbog stomačnog virusa, pa je ukazao priliku sledećem sastavu: Vulin, Ilić, Prodanov, Svilar, Rajačić, Tešanović, Pelengić, Božić (Mihajlović), Sakač (Miladinov), Trojanović, Pavlović (Kiš).

U narednom kolu Gradištanci će ugostiti Preporod iz Novog Žednika, koji je dobro otvorio sezonu i iz tri utakmice uknjižio sedam bodova uz gol razliku 4:0. Novost je da će se ta utakmica odigrati u petak od 16.30 sati, a ne u nedelju. Razlog promene termina je venčanje igrača Davida Kudrića.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име