Mladi Alen Hasičić je igrao samo prvo poluvreme
Mladi Alen Hasičić je igrao samo prvo poluvreme

Sedmorica „bonusa“ igralo

Vojvodina iz Bačkog Gradišta igrala je pre prvomajskog praznika utakmicu 25. kola vojvođanskog „severa“ u Stanišiću i izgubila rezultatom 1:3 (1:1) od istoimenog lidera. Imajući u vidu da su u petak igrali bez, čak, osmorice standardnih, zbog isključenja Nemanje Jankovića, nagomilanih kartona, Dimitrija Ilića, Miodraga Pelengića, Aleksandra Prodanova i Srđana Radojkovića, obaveza na fakultetu, Martina Jelića, te Danijela Soldata i Miloša Ćirića, onda je razumljivo da nisu mogli da pariraji vodećoj ekipi. Istina, na odmor se otišlo rezultatom 1:1, jer je mladi Nikola Novaković izjednačio u 12. minutu, ali više se nije moglo.

-Nama su daleko bitnija naredna dva okršaja, kod kuće protiv Krila Krajine i u gostima Bajši, pa smo očistili kartone, ali je u Stanišiću isključen prvi strelac Bratislav Jelić i sad nam to zadaje dodatni problem. Pošto je isključen posle drugog žutog kartona, najverovatnije će biti suspendovan samo jednu utakmicu. U svakom slučaju, protiv Bačkopalančana naredne nedelje moramo biti maksimalno odgovorni, veli trener Voše Oto Barta.

Boje Vojvodine u Stanošiću branio je sledeći sastav: Babin, Olujić, Petrović, Malić (od 76. Bajt), Tatić, Hasičić (od 46. Rondović), D. Jelić, Dopuđ, Vučur (od 36. Milovanović), B. Jalić, Novaković. U kakvoj su situaciji Gradištanci bili sa igračkim rosterom, najbolje potvrđuje činjenica da su u startnoj postavi zaigrali „bonusi“ Vučur, Dopuđ, Novaković, Tatić i Hasičić, kasnije su ušli Milovanović i Rondović, a na teren je kao igrač bio i rezervni golmam Marko Bajt. Svaki dalji komentar je suvišan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име