Savkov sa loptom na utakmici u Apatinu
Savkov sa loptom na utakmici u Apatinu

Minimalac odneo tri boda

Jedan, ali tri boda vredan! Na žalost Vojvodine iz Bačkog Gradišta, ova izreka se odnosi na njihovog subotnjeg  rivala Mladost APA iz Apatina. „Mladostaši“ su kraj Dunava postigli jedini gol u u 81. minutu preko Krunića, koji je samo dva minuta ranije ušao u igru i doneo svom timu tri boda.

Na žalost, utakmica u Apatinu je imala „crveni tok“. U 31. minutu su udaljeni sa klupe pomoćni trener domaćina Branko Bursać i predsravnik Vojvodine Radomir Raković zbog, kako je navedeno u zapisniku, zbog nepristojnih, uvredljivih i pogrdnih reči i isti su nastavili da se svađaju tribinama!

-Kao prvo, pomoćni trener Apatinaca je mene vređao i podsetio da sam ja „krivac“ što su oni proletos služnenim rezultatom izgubili dobivenu utakmicu u Bačkom Gradištu, a ne oni koji nisu prema propisima uradili oni što su trebali. Zatim, navedeno je da smo nastavili da se svađamo na tribinama. Prvo, gde bih se ja usamljen svađao među domaćim navijačima, koji su, uzgred, prvih pola sata sve vreme slali uvredljive poruke prema našoj klupi. Drugo, kako je to sudija video šta se dešava na tribinama, kada je njegov zadatak da prati dešavanja na terenu!? Toliko o suđenju, veli sekretar Vojvodine Radomir Raković.

Nisu samo pomenuti zvaničnici udaljeni sa terena. Štoper Voše Milutin Svilar je, posle druge javne opomene, „pocrveneo“ u 70, a isto zbog drugog žutog kartona u 84. minutu je pre vremena u svlačionicu morao Apatinac Milan Solać. Uz to, domaćin je dobio šest, a gosti tri žuta kartona. Sve to kazuje koliko je u subotu kraj Dunava u Apatinu bilo fudbala.

Dres Vojvodine nosili su sledeći igrači: Kozarski, Rajačić, Svilar, Draško, Ilić, Pelengić (od 87 Mihajlović), Tešanović, Kiš, Prodanov, Savkov, Božić (od 76. Kolaković).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име