Moglo je i bolje, smatraju u Vojvodini iz Bačkog Gradišta
Moglo je i bolje, smatraju u Vojvodini iz Bačkog Gradišta

Spuštena je zavesa na jesenji deo vojvođanskog „severa“ i posle sumiranja u taboru najstarijeg kluba imena Vojvodina su zadovoljni petim mestom.

Istina, provejava mišljenje da su mogli da osvoje i koji bod više, što bi im omogućilo da prezime stepenicu ili dve više, ali…

-I dalje mislim da smo mogli i morali bolje da prođemo na gostovanjima u Čelarevu (0:0) i Pačiru (1:2), što bi nam omogućilo da imamo par bodova više i plasiramo se bolje. Ali, ne treba smetnuti sa uma da smo imali problema zadravstvene prirode, od bolesti do povreda pojedinaca. Zadovoljan sam urađenim tokom jesenje polusezone, pogotovo odnosom igrača prema obavezama. Kad to kažem, prvenstveno mislim da je odziv na treninzima bio preko 90 odsto. Nismo odmah prekinuli s radom, ali sada smo dali dve nedelje slobodno, a onda ćemo se okupiti radi zajedničkog fotografisanja i ručka pre praznika, posle čega slede učešća na turnirima malog fudbala u Bečeju, Vrbasu, na Dnevnikom turinru u Novom Sadu, Srbobranu i atraktivnom Novogodišnjem turniru u mađarskom gradu Kapošvaru 29. i 30 decembra, rekao nam je trener Vojvodine iz Bačkog Gradošta Oto Barta.

Dres Vojvodine tokom jesenje polusezone, u kojoj su zabeležili osam pobeda, tri puta igrali nerešeno i četiri puta izgubili, uz gol razliku 33:20, sa 27 bodona na kontu, nosilo je 26 fudbalera. Na svih 15 utakmica igrali su Nenad Kudrić (postigao sedam golova), Nemanja Narančić, Miodarg Pelengić (2) i Uroš Topić (5), utakmicu manje uknjižili su: golman Borivoj Babin, Davor Jelić (1), David Petrović, Aleksandar Prodanov (5), Danijel Soldat (1) i Blagoje Stjepanović (3). Po 13 nastupa imala su dvojica „bonus“ igrača Martin Jelić i Alen Hasičić. Utakmicu manje odigrali su Nemanja Janković i Nikola Rakovac.

Zbog kasnijeg dolaska iz OFK Bečej 1918, golgeter Bratislav Jelić je upisao samo devet nastupa (7), kao i mladi golman Mladen Bošnjak, potom sa sedam igara sledi Aleksa Tatić, pet Dejan Boškov, zatim imenjaci Nikola Novaković i Nikola Savin po šest, Dimitrije Ilić četiri, David Kudrić i Slobodan Šeguljev po tri, Ljubomir Živanović (1) i Henrik Lukač po dve, te Miloš Rajačić jednu.

-Zadovoljan sa polusezonom iza nas. Plačem jedino za bodovima iz Čelareva i Pačira, jer bi sa njima bili drugi na tabeli. Nije nam prijao het-trik u porazima, ali smo sve nadoknadili pobedonosnim het-trikom u finišu polusezone. Iskoristićemo zimski  prelazni rok da popunimo mesta sa jednim ili dvojicom igrača u defanizivi i to je sve, zaključuje predsednik Voše Goran Kudrić.

Imajući u vidu da će tokom zimske pauze igrati na nekoliko turnira u malom fudvalu, to će pripreme za nastavak sezone dočekati u radnoj atmosferi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име