Dogovor pre početka rada
Dogovor pre početka rada

Proleće za par stepenica više

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta obavili su prozivku na  terenu s veštačkom podlogom Gradskog stadiona u Bečeju, gde će realizovati najveći deo priprema za nastavak prvenstva vojvođanskog „severa“, koji startuje 6. marta. Podsetimo se, Voša zimuje na „koti 5“ sa 27 bodova.

Zahvalni smo ljudima iz OFK Bečej 1918 koji su nam omogućili da radimo na njihovom pomoćnom terenu sa veštačkom podlogom, čime ćemo sačuvati naš teren za prvenstvene okršaje, koji će i njima biti dostupan kada se za to ukaže potreba. Za sada je Nenad Kudrić prešao u Bečej, neizvesna je situacija sa Urošem Topićem, koji ima ponudu Indeksa, i Nikolom Savinim, dok su Dejan Boškov i Nikola Rakovac slobodni u izboru sredine. Radu sa seniorima priključen je kadet Veselin Dopuđ, a došli su Zoran Olujić iz Mladosti (Radičević) i Milan Popović iz Dinama (Budisava). Prelazni rok je tek počeo, pa je moguće da će biti još odlazaka i dolazaka, a orijentir je na mlađim igračima. Cilj nam je da pokušamo koji stepenik više na tabeli da se plasiramo, što bi nam bila potvrda sa smo spremni naredne sezone da napadnemo prvo mesto i u godini vrednog jubileja, 110 godina postojanja, pokušamo da se domognemo najvećeg uspeha u klupskoj istriji plasmana u Srpsku ligu, ne krije ambicije predsednik najstarijeg kluba imena Vojvodina Goran Kudrić.

Prozivci su se odazvala 22 igrača. Najveći razlog za nedolazak imao je David Kudrić, kome je supruga na svet donela ćerku, što znači da se u porodici Kudrić, najzad, pojavilo žensko čeljade.

-Da su nas jesenas zaobišle povrede i bolesti, sada bismo imali koji bod više i bili bismo koju stepenicu bolje plasirani. Drugoplasirana Mladost iz Turije ima samo četiri boda više, što zači da je, uz dobre pripreme i bolji zdravstveni bilten, i to drugo mesto dostižno. Imamo optimalne uslove za rad ovde u Bečeju, što moramo maksimalno da iskoristimo, a kroz osam kontrolnih utamica izbrusimo formu za prvenstvenu trku, veli trener Vojvodine Oto Barta.

Prva provera je zakazana već za subotu, 22. januara, kada će u Bečeju ugostiti Tornjoš. Protiv lidera vojvođanskog „severa“ Stanišića, takođe u Bečeju, igraće se 30. januara, a u obližnju Adu će se skoknuti 2. febrara i igrati sa AFK-om. Još dva gostovanja prdviđena su za 5. februar protiv Naftagasa u Elemiru, odnosno sutradan u Nadalju sa Napretkom. Potom slede tri utakmice u Bečeju protiv Mladosti iz Turije (9. februara), Mladosti iz Bačkog Jarka (13. februara) i Preporoda iz Novog Žednika (20. februara). „Generalka“ je predposlednjeg febrarskog dana u Tavankutu, gde će se igrati četvrfinalna utakmica kupa FSS na teritoriji PFS Subotica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име