Čeka se ovakav momenat radovanja posle postignutog gola
Čeka se ovakav momenat radovanja posle postignutog gola

Još uvek bez željenog sastava

Dva poraza, u kupu od Tavankuta (0:3) i u prvom kolu nastavka prvenstva vojvođanskog „severa“ u Gajdobri od Hercegovca (1:2), dobra su opomena fudbalerima Vojvodine iz Bačkog Gradišta uoči ovogodišnje premijere pred svojim navijačima protiv ČSK-a iz Čelareva.

-Moglo bi se tako reći, ali se mora imati na umu da smo mi u obe utakmice imali kadrovskih problema sa igračima. Da nedaća bude veća, ništa bolja situacija nije ni pred sudar sa Čelarevcima, koji su se znatno pojačali ove zime u želji da na vreme obezbede opstanak. Ove nedelje su mi, uglavnom, omladinci bili na treninzima, pa ozbiljno razmišljam da im ukažem poverenje u nedelju, jer su radom to zaslužili. Ostali su bili opravdano odsutni ili su imali druge prioritete, pa će neki od njih sigurno odmarati u nedelju. Možda će ih to „otrezniti“ pred novi teški ciklus u kojima nas čekaju utakmice sa Bačkom 1901 u Subotici, kod kuće protiv Mladosti iz Bačkog Petrovca i u Turiji protiv Mladosti, pomalo razočaran u odnos igrača prema obavezama je trener Vojvodine iz Bačkog Gradišta Oto Barta.

Među onima koji će pauzirati zbog više sile je golman Babin. Povreda skočnog zloba je takve prirode da još ne može da zauzme svoje mesto među stativama.

-Pokušao je Babin u nedelju u Gajdobri, ali je prilikom zagrevanja morao da odustane. Ove nedelje je vredno radio, ali smanjenim intezitetom i sigurno je da će i u nedelju na golu biti Bajt, koji je, na njegovu i našu nesreću, imao dugu pauzu i prebrzo je uskočio u najbolji sastav, dodaje trener golmana Slobodan Backović.

Utakmica Vojvodina – ČSK igra se u nedelju od 14.30 sati. Deljenje pravde povereno je subotičkoj trojki na čelu sa Vanjom Filipovićem, kome će pomagati Boris Vukanović i Nemanja Čorokalo, a delegat FSV je Saša Gužvić iz Srpskog Krstura.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име