Živko Kozarski se vraća na gol
Živko Kozarski se vraća na gol

Bolja situacija sa rosterom

Vojvodina iz Bačkog Gradišta ove sezone nikako da se stabilizuje. Pored negativnih rezultata, jer su u devet kola samo dva puta pobedili, najbolja potvrda toga je situacija sa golmanima. U devet kola branila su, čak, četvorica golmana. Počeo je Vulin, nastavio Tešić, potom se ustalio Kozarski, a u minulom kolu, gotovo, bez treninga uskočio Bošnjak.

-Imaćemo u subotu, bar se nadam, bolju situaciju sa rosterom. Istina, Savkov će izostati zbog nagomilavanja žutih kartona, ali se vraćaju golman Kozarski, Ilić, Rajačić… Treniralo se ove nedelje redovno, očekujemo da će u subotu biti bolji pristup obavezama u igri, a kao epilog toga stiže rezultat, veli prvi operativac u gradištanskoj Voši sekretar Radomir Raković.

Subotnje gostovanje u Čonoplji je veliki izazov, jer je Sloga visokoplasirana druga sa 19 bodova, a Vojvodina je 13. sa samo šest. Lako neće biti, to je sigurno, ali valja pružiti maksimum na terenu, pa onda, iako se izgubi, poraz ne pada teško.

Subotnju utakmicu u Čonoplji sudiće Ognjen Ždrnja iz Novog Žednika, pomagaće mu David Zemko iz Bačke Topole i Đorđe Dopuđa iz Bačkog Sokolca, dok će funkcije delegata ovaljati Nemanja Ćirić iz Subotice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име