Aleksandar Marjanov prva lasta u gradištanskom jatu
Aleksandar Marjanov prva lasta u gradištanskom jatu

FSS je rekao svoje i u Vojvodini iz Bačkog Gradišta su se pomirili preranim završetkom njihovog debitantskog učešća u karavanu vojvođanskog „severa“. Istini za volju, očekivali su u nastavku daleko berićetnije rezultate, jer su u zimskoj dodatnoj selekciji angažovali nekoliko kvalitetnih igrača.

-Tako je kako je. Da ne bismo bili totalno bez fudbala, jedanput nedeljno se okupimo, pikamo loptu i družimo se. Cilj nam je da najveći broj igrača ovog sastava zadržimo, a razmišljamo i o pojačanjima, kako bismo u narednoj sezoni vojvođanskog „severa“ igrali zapaženiju ulogu, jasan je trener najstarijeg kluba imena Vojvodina Lazar Dabižljević.

Ne samo da razmišljaju o novim igračima, nego su već angažovali „prvu lastu“. Posle kr atke epizode u Mađarskoj, na terenu Voše u sportskom centru „Đorđe Tapavica Džoja“ viđen je Aleksandar Marjanov.

-Reč je o igraču proverenih kvaliteta, koji je bio deo našeg tima kada smo beležili istoriski uspeh, plasman u Vojvođansku ligu, a finale kupa FSV nam je „za dlaku“ izmaklo, pošto smo u polufinalu ispali na penale od kasnjeg pobednika Bratstva iz Prigrevice. U svakom slučaju, znamo kvalitet Marjanova i sigurno će nam biti od koristi u novoj sezoni, nema dilemu trener Lazar Dabižljević oko toga da su angažovanjem Aleksandra Marjanova napravili dobar posao.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име