Sportska porodica Kudrić na okupu
Sportska porodica Kudrić na okupu

Davidova svadba menja termin

Umesto u nedelju, kada Vojvodina iz Bačkog Gradišta igra svoje utakmice kao domaćin, Voša će ugostiti Preporod u petak od 16.30 sati. Do promene termina je došlo zbog svadbe koju predsednik kluba Goran Kudrić organizuje najstarijem sinu Davidu, inače zvaničnom kapitenu Vojvodine.

-Slavlje će biti u nedelju, a daleko veselije će biti ako Voša u petak uknjiži tri boda, a OFK Bečej 1918, čiji su članovi druga dvojica sinova, Nenad i Igor, isto ponovi u subotu protiv Pančevaca, jasan je sportski radnik Goran Kudrić. Raduje me da je situacija na treninzima sada bolja, što se Savkov, koji je zbog bolesti izostao u nedelju u Bajmoku, oporavio i što ćemo u kompletnom sastavu ugostiti stare sportske prijatelje iz Novog Žednika.

Valja imati na umu daje Preporod daleko bolje otvorio sezonu. U tri kola uknjižio je sedam bodova i ima gol raziku 4:0. Gradištanci imaju tri boda i gol razliku 1:3. Preporod je već bio gost ovog leta u Bačkom Gradištu, jer je poslednjeg julskog dana učestvovao na tradicionalnom turniru i izgubio (0:2) od Mladosti iz Bačkog Jarka.

Prvi okršaj četvrtog kola vojvođanskog „severa“ u Bačkom Gradištu sudiće David Zemko iz Bačke Topole, pomagaće mu Đorđe Dopuđa iz Bačkog Sokolca i Marko Purić iz Lovćenca, dok će delegat FSV biti Danilo Popov iz Sente.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име