Promenio odluku | Nenad Kudrić
Promenio odluku | Nenad Kudrić

Ništa od najavljenog dolaska vrsnog golgetera Vojvodine iz Bačkog Gradišta Nenada Кudrića u OFК Bečej 1918. Iako je sve bilo dogovoreno, ispisnica je u međuvremenu prosleđena Tisi iz Adorjana.

-Imali smo dobru volju da pružimo šansu za afirmaciju Nenadu Кudriću, ali on nije ispoštovao dogovor i želimo mu sreću bez obzira gde da nastavi karijeru, kratko je tim povodom rekao potpredsednik srpskoligaša sa Tise Nedeljko Vasić.

Кako stvari stoje, Nenad Кudrić će, ipak, ispuniti želju da zaigra u srpskoligaškoj konkurenciji, jer će Tisa iz Adorjana, po svemu sudeći, „na mala vrata“ izvaditi vizu za karavan vojvođanskih srpskoligaša.

-Istina je da sam planirao da se vratim u Bečej, čiji sam dres nosio u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji, ali se iznenada pojavila daleko povoljnija ponuda Tise iz Adorjana i kako sam imao vremena tokom izolacije da dobro razmislim, odabrao sam ovu drugu ponudu. Istekla mi je izolacija i danas ću imati prvi trening u novom klubu, saznali smo od Nenada Кudrića zbog čega je promenio kurs i otplovio uzvodnu uz Tisu.

Međutim, nije to ostalo bez posledica u odnosu saradnje dva komšijska kluba. Pogotovo što je prvi čovek Vovodine Nenadov otac Goran Кudrić, koji kaže da Bečejci nikoga iz kluba nisu kontaktirali prilikom željenog angažmana Nenada. Epilog je otkazivanje međusobne utakmice zakazane za nedelju, 12. jula, u Bačkom Gradištu. Ne treba stavljati „so na ranu“ i tražiti uzrok otkazivanja preko potrebne utakmice i jednima i drugima. Vreme će, veruje se, izlečiti pojedine sujete, pogotovo što, gotovo, polovinu vojvođanskog ligaša iz Bačkog Gradišta čine fudbaleri iz Bečeja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име