Luka Krajinović na treningu sa trenerom Daliborom Novčićem
Luka Krajinović na treningu sa trenerom Daliborom Novčićem

Ne jedan, ni dva, već tri gola postigao je napaač Bečejaca Luka Krajinović u minuloj „petardi“ protiv Somboraca. Naknadnim pregledanjem snimka utakmice utvrđena je greška. No, skromni Luka mirno je prihvatio grešku. Uostalom, koliko puta je i sam promašio izglednu priliku.

-Greške su sastavni deo posla, nasmejao se Luka Krajinović. Najvažnije je da se mreža Somboraca tresla. Bilo bi dobro da nastavimo s efikasnošću u naredna dve okršaja, sutra u Banatskom Velikom Selu i u subotu ptotiv Perležana na našem terenu. Pobedimo li u te dve utakmice, opstanak je obezbeđen, a onda ćemo rasterećenije igrati u nastavku, a kad je tako onda ima i lepršavosti u igri, golova…

Vraćajući film nešto unazad, Luka Krajinović je tokom pripremnih utakmica najavio izuzetnu formu, ali ga je nedelju dana pre starta nastavka prvenstva kovid – 19 izbacio iz ritma. Relativno brzo se vratio, ali su drugi iskoristili priliku i ustalili se u timu.

-Nisam nigde žurio, pogotovo što su mi lekari savetovali da se ne uključim odmah u trenažni proces i ako to uradim onda je na moju odgovornost. Bio sam svestan da vreme radi za mene i, evo, vratilo mi se na najbolji mogući način. Ovi golovi su mi ulili samopouzdanje i verujem da će ih biti još do kraja sezone, zaključuje Luka Krajinović.

Jesenas je postigao tri gola čitave polusezone, a sada za osamdesetak minuta, koliko je proveo u igri, isto toliko. Dodajmo da su Velikoselci u neku ruku dužnici Bečejcima, jer su ih jesenas savladali kraj Tise rezultatom 2:1. Ali, uvek ima neko ali… Posle te utakmice dotadašnji šef stručnog štaba Milan Belić podneo je ostavku. Bila je to „šok terapija“, koja je prodrmala sve u klubu i od tada su kola krenula blagom uzlaznom linijom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име