Marko Novaković je sa dva gola stavio pečat na nišku pobedu Bečejaca
Marko Novaković je sa dva gola stavio pečat na nišku pobedu Bečejaca

Futsaleri Bečeja 2003 sa gostovanje u Nišu nose dva različita raspoloženja. Pobeda rezultatom 5:2 (1:1) ohrabruje, jer dokazuje da imaju kvalitet za elitu, ali preoštra igra domaćina Vinter sporta je ostavila negativnog traga.

Epilog ovog drugog je povreda Milana Živića već u prvom poluvremenu i, umesto na terenu, završio je u urgentnom centru. Boris Bodonji je takođe povređen na početku utakmice i nije nastavio meč. I Marko Živkucin je osetio posledice oštrih startova rivala, ali je stisnuo zube i pomogao ekipi koliko je mogao.

A što se rezultata tiče, sve je okončano u finišu utakmice, kada su Bečejci za tri minuta, od 36. do 38, postigli isto toliko golova i slavili sa 5:2. Domaćin je dva puta poveo preko Marjanovića, u trećem sa 1:0 i 26. sa 2:1, ali su Bečejci oba puta minut kasnije, preko Dejana Jovanovića, izjednačili.

Kapiten Stefan Korać je u 36. minutu otvorio seriju golova Bačvana, a Marko Novaković je pečatirao pobedu golovima u 37. i 38. minutu. Bilo je još prilika na obe strane, ali su golmani Đorđević i Sava Vadaski, pogotovo ovaj drugi, bili na visini zadatka.

 Sudije Marjan Sarka i Blagoje Mijailović iz Vršca dozvolili su preoštru igru domaćina, koji je nastupio u sasravu: ĐORĐEVIĆ, RISTIĆ, RAĐENOVIĆ, MARJANOVIĆ, MILENKOVIĆ, Arsenijević, Anov, Maksimović, Jovanović, Dušanić, Stanković, Stojanović, Đelić, Ljubić. Boje Bečeja 2003 branili su: VADASKI, NOVAKOVIĆ, STANOJEVIĆ, GOLUB, BODONJI, Andrić, Živkucin, Jovanović, Živić, Korać, Arđeljan.

     Naredne subote Bečejci igraju sa drugom niškom ekipom u eliti, Kalča, pa je to nova prilika za povećanje bodovnog salda, koji posle tri odigrae utakmice iznosi šest bodova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име