Ostvarili osnovni cilj- Futsaleri, treneri i deo rukovodstva KMF Bečej 2003
Ostvarili osnovni cilj- Futsaleri, treneri i deo rukovodstva KMF Bečej 2003

Konjarnik jedina briga

Spuštena je zavesa na ligaški deo futsal šampionata i Bečejci se okreću plej ofu. Poraz od lidera Loznice Grad 2018 je arhiviran, izvučeni su određeni zaključci, ali su posledice ostale. Neumorni Boris Bodonji je u 14. minutu, posle slučajnog saplitanja od strane Kocića, doživeo nezgodan pad i utakmicu završio sa četiri kopče na glavi. Veliko je pitanje hoće li se oporaviti do predstojećih utakmica plej ofa  protiv Konjarnika. Isto važi i za Srđana Goluba i Marka Živkucina, koji zbog bolesti i povrede nisu igrali protiv Lozničana, a Aleksandar Mandić je izostao zbog nagomilavanja kartona.

-Mi smo prvi i osnovni cilj plasmanom u plej of ispunili. Naravno, nećemo se time zadovoljiti. Igramo dobro, a što poneki put rezultati ne odgovaraju igri, to je već neki drugi problem. Prvenstveno mislim na utakmicu sa FON-om na našem terenu i kup utakmicu sa Vranjem u Vranju. Predstoji nam žestoki okršaji sa Konjarnikom. Šanse za prolaz u polufinale su 50:50. Ulogu će imati i sportska sreća. Vrlo je važno da se psihološki pripremimo za ono što nas čeka u dvomeču ili tromeču sa Konjarnikom, veli trener Bečejaca Igor Šošo.

Nije na odmet istaći da su Bečejci najefikasnija ekipa ligaškog dela šampionata sa 85 postignutih golova, a po broju primljenih (53) su na „koti 5“. Uz to, statistički gledano, Bečejci su čitavu sezonu igrali, gotovo, u istom ritmu. U prvom i drugom delu su zabeležili identičan skor od po pet pobeda, tri poraza i jednim nerešenim rezultatom uz gol razliku 43:24 u prvom i 42:29 u drugom delu trke.

Najzad, rivali predstojećeg okršaja Bečej 2003 – Konjarnik su izuzetno iskoristili prednost domaćeg terena. Bečej je kraj Tise pobedio sa 5:0, a Konjarnik u svom „grotlu“ sa 6:0. Sve to navodi na „majstoricu“, a ona će se igrati u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име