Futsal: Bečejci se peharom oprostili od svojih navijača

0
184

Bečej 2003 – Pčinja 4:3 (2:3)

Bečej: Sportska dvorana OSC „Đorđe Predin Badža“. Gledalaca: 150. Sudje: Dragutin Božović (Kula), Negovan Lazarov i Miloš Jocković (Novi Sad). Strelci: Ćulum u 12, Mandadžić u 18 i 23. i Lovre u 29. minutu za Bečej 2003, a Stojanović u 6, Bubanj u 7. i M. Cvetković u 20. minutu za Pčinju. Žiti kartni: Pelengić (Bečej 2003), a Milenković, Crnjanski, Živkucin i Stojanović (Pčinja). Nagomilavanje prekršaja: Bečej 9 (4+5), a Pčinja 6 (5+1).
Bečej 2003: Vadaski (6 odbrana) 7, Ćulum 7, Kobiljski 7, Dražić 7, Pelengić 7, Drapšin 6, Korać -, Mrakić 6, Lovre 7, Mandadžić 8, Ilčešin 6, Ćurčić (9 odbrana) 7.
Pčinja: Banjac (15 odbrana) 7, Vračević 6, Jovičić 6, N. Cvetković 7, Milenković 7, Bubanj 7, Miltenović 6, Nikolić 6, Crnjanski 7, M. Cvetković 7, Živkucin 6, Stojanović 7.

Poslednja utakmica futsalera Bečeja pred svojim navijačima u Vojvođanskoj ligi proteka je u svečarskoj atmosferi. Od ranije je pozanto da su momci sa Tise osvojili titulu prvaka i obezbedili plasman u Drugu ligu Srbije. Prema tome, rezultat protiv Pčinje iz Karavukova bio je u drugom planu. Ipak, valja naglasiti da su Bečejci pobedili sa 4:3 (2:3) i tako nastavili seriju nepobedivosti još od drugog kola.

Pre okršaja sa Karavukovčanima, delegat FSV Sead Čočić uručio je kapitenu Bečejaca Miti Kobiljskom pehar namenjen prvaku pokrajinske elite, a sekretar Međuopštinskog fudbalskog saveza Bečej-Srbobran Slaviša Dabižljević plaketu za plasman u viši stepen takmičenja Drugu futsal ligu Srbije. Naravno, usledila su slikanja s peharima, a sa tribina „hrama sportova“ kraj Tise odzvanjao je aplauz.

Karavukovčani su bolje ušli u utakmicu i poveli sa 2:0, ali su se momci sa Tise na vreme „otreznili“ i izjednačili na 2:2. Međutim, gosti su u poslednjem minutu prvog dela stekli prednost i na odmor se otišli rezultatom 3:2 u njihovu korist.

Nastavak je doneo rezultatski preokret, pošto su Bečejci postigli nova dva gola za konačnih 4:3. Ali, i jedni i drugi su propustili niz prilika za promenu rezultata.

Na kraju dodajmo da su Bečejci, zajedno sa gostima iz Karavukova, službemim licima i svojim sponzorima proveli lepo veče u bašti kafića „Davidov“ uz jagnjetinu i prasetinu, a trener Goran Strajnić je uručio zahvalnice pojedncima koji su svaki na svoj način doprineli rezultatskom uspehu.

V. Jankov

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.