Nisu se dobro ni zagrejali, a već je sve bilo gotovo | Foto: Vlastimir Jankov
Nisu se dobro ni zagrejali, a već je sve bilo gotovo | Foto: Vlastimir Jankov

U sportu nikad ne reci nikad, ali, po svemu sudeći, futsaleri Bečej 2003 su već obezbedili titulu prvaka Vojvođanske lige i predstoji im povratak u, sada jedinstvenu, Drugu ligu Srbije.

Jer, ostalo je da odigraju još pet prvenstvenih utakmica, a imaju 11 bodova više od drugoplasiranog Novog Sada. To je lepo, a ružno je što su minulu utakmicu protiv Sombora dobili službenim rezultatom 3:0!?

Okršaj u Somboru je počeo čudno. Dvojica igrača su prijavljena u protokolu, a uopšte nisu ličila na one u registracijama. Naravno, iskusni delegat  Nikola Tomčić ih je odstranio iz protokola i nisu mogli da igraju. Ali, time se ne završava „cirkus“ u režiji Somboraca. Prijavljeni lekar je napustio utakmicu i kad se u 12. minutu povredio Oto Barta, nije imao ko da mu ukaže medicininsku pomoć. Čekalo se dvadesetak minuta da se pojavi lekar, a pošto ga nije bilo, sudije su u konsultaciju sa delegatom odsvirale kraj i utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0.

-Do tog momenta bilo je 2:1 za nas, rekao nam je golman Zoran Ćurčić. Bojan Ćulum je bio strelac prvog gola za nas, a kod drugog je asistirao Ivanu Drapšinu. Šteta što se sve ovako završilo. Prevalili smo dug put, a da se gotovo nismo ni preznojili na terenu.

Naredni rival futsalera Bečej 2003 je ekipa Mićko Trend, a utakmica je zakazana za ponedeljak od 21 sat u „hramu sportova“ kraj Tise. Posle toga sledi gostovaje u Srbobranu, a onda dve utakmice pred domaćin navijačima, prvo protiv Kraljevićave iz Kačareva, a onda Pčinje iz Karavukova i na kraju gostovanje u Novom Sadu i okršaj protiv Tanga. Međutim, Bečejci će, nema sumnje, „pobednički tango“ odigrati daleko pre te utakmice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име