Bečejce čeka prvo gostovanje u Bujanovcu | Foto: Vlastimir Jankov
Bečejce čeka prvo gostovanje u Bujanovcu | Foto: Vlastimir Jankov

Futsalerima Bečeja u narednom šestom kolu Druge lige Srbije predstoji, po svemu sudeći, najteže gostovanje ove sezone.

Tačnije, u nedelju od 19.30 sati igraju u Bujanovcu protiv lidera na tabeli ekipe Zufo, koja je do sada ostvarila maksimalan učinak na terenu. Istina, i Bečejci su se, posla prva dva poraza, stabilizovali i sada imaju sedam bodova. Međutim, trenera Gorana Strajnića muče kadrovski problemi, jer kada sa igra nedeljom ne može da računa na fudbalere koji igraju tog dana, poput Barte, Goluba, Pelengića, Šarkezia, a postoji mogućnost i da se povredi neko od fudbalera koji igraju subotom.

-U ovom trenutku planiramo da otputujemo sa 11 igrača i pokušamo da pružimo otpor lideru. Imamo informaciju da Bujanovčani imaju kvalitetan sastav, što potvrđuju, uostalom, i dosadašnji rezultati. Kako i mi igramo sve bolje, očekujem da nedeljni okršaj u bujanovačkoj sportskoj hali „Mladost“ bude dostojan derbija drugugoligaškog karavana, smatra trener Bečejaca Goran Strajnić.

Valja primetiti da Bujanovčani nisu igrali sa, primera radi, Sopotom i drugom ekipom Ekonomca, koji su odmah iza njih plasirani, a Bečejci su, upravo, od njih izgubili. Neće biti smak sveta ako se u Bujanovcu i izgubi, ali bi bilo dobro da se u naredna dva okršaja, protiv Deuts Futsala iz Sremske Mitrovice kod kuće i SAS-a u Zrenjaninu, ne uzgubi, čime bi se obezbedili potrebni bodovi za „zimnicu“.

Utakmicu u Bujanovcu sudiće Bojan Milić (Kruševac) i Bratislav Dinić (Kragujevac), treći sudija je  Strahinja Radović iz Kragujevca, a funkciju delegata obaviće Dragan Radisavčević iz Kraljeva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име