Foto: Jelen Football
Foto: Jelen Football

Mali fudbal više nije „mali“. Ovaj logo je razumljiv, ako se ima u vidu da će se, zahvaljujući Apatinskoj pivari i 16 gradova Srbije, igrati lokalni turniri u malom fudbalu i da će pobednici izvaditi vizu za finalni turnir „Jelen kup 2017“. Pobednik završnog turnira će kao nagradu, između ostalog, imati putovanje u jednu evropsku prestonicu s gledanjem utakmice Lige šampiona.

Organizator bečejskog turnira je Klub malog fudbala Bečej 2003, član Druge lige Srbije – grupa Vojvodina, a pokrovitelji su Apatinska pivara i Opština Bečej. Turnir se igra u tri uzrasne kategorije, pioniri (2002. godište i mlađi), veterani (više od 35 godina) i seniori. Ekipa broji šest igrača, golmana i pet igrača u polju. Kotizacija po ekipi je 5.000 za pionire, 6.000 za veterane i 10.000 za seniore. Nagradni fond je sav prihod od kotizacija i sponzora, a pored novčanih nagrada najboljima će pripasti i vredne robne nagrade. Više informacija o svemu mogu se dobiti i telefonskim putem od Milorada Rakića na broj 063/707-42-24.

-Prijava ekipa je do 15. juna, a već sutradan počinje igranje turnira. Utakmice se igraju na asfaltnom terenu u dvorištu DTV Partizan u večernjim satima pod svetlošću reflektora. U naredne dve nedelje očekujemo prijavljivanje i zavidan odziv u sve tri kategorije, rekao nam je u ime organizatora golman bečejskog grugoligaša Zoran Ćurčić.

Imajući u vidu rejting i tradiciju takmičenja „Jelen kup“, ljubitelji sporta u Bečeju, malog fudbala posebno, imaće izuzetnu priliku da tokom sparnih letnjih večeri vreme prekrate u sportskom ambijentu pod vedrim nebom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име