Sa utakmice plej - ofa kraj Tise
Sa utakmice plej - ofa kraj Tise

U drugoj utakmici plej – ofa kraj Tise nije dobijen polufinalista

Bečej 2003 – Konjarnik   5:4  (4:2)

Bečej: Sportska dvorana OSC „Đorđe Predin Badža“. Gledalaca: 200. Sudije: Petar Radojčić (Sremska Mitrovica) 8, Miloš Jocović (Vrbas) 8. Strelci: 1:0 Jovanović u 2, 2:0 Novaković u 2, 3:0 Korać u 5, 4:0 Stanojević u 5, 4:1 Bosnić u 8, 4:2 Ljujić u 12, 4:3 Ljujić u 25, 5:3 Golub u 27, 5:4 Bosnić u 32. minutu. Žuti karton: Ristanović (Konjarnik). Nagomilavanje prekršaja: Bečej 4 (2+2), Konjarnik 8 (3+5).

Bečej 2003: VADASKI (13 odbrana) 7,5, JOVANOVIĆ 7,5, NOVAKOVIĆ 7,5, STANOJEVIĆ 7,5, STANKOVIĆ 7, Jorgić -,Živkucin -, Živić 7,5, Mitić 7, Korać 7,5, Bodonji 7, Mandić -, Golub 7,5, Stanić 6.

Konjarnik: DRNDAREVIĆ (14 odbrana) 7,5, LJUJIĆ 7,5, RISTANOVIĆ 7, ŠLJUKIĆ 7, VIĆIĆ 7, Antić -, Milutinović 7, Arsić 7, Bosnić 7,5, Janković 6, Ratković 7.

Zadovoljstvo Bečejaca na kraju
Zadovoljstvo Bečejaca na kraju

Mada su bolji poznavaoci futsal prilika govorili da će okršaj Bečeja i Konjarnika u plej – ofu biti sudar podjednakih rivala, malo je ko mogao da predpostavi, bar rezultatsku, identičnost. Oba četvrtfinalna okršaja završena su istovetnim rezultatom 5:4 u Beogradu za Konjarnik, a kraj Tise za Bečej 2003. Prema tome,  odluka o polufinalisti biće doneta u „majstorici“, koja se igra u sredu, 4. maja, na parketu legendarnog SC „Šumica“ u Beogradu.

Domaćin je sudar kraj Tise počeo uraganski. Već u petom minutu bilo je 4:0 na semaforu. Jovanović je, posle asistencije Novakovića, u drugom minutu doveo Bečejce u vođstvo, koje je u istom minutu duplirao Novaković. Nije to obeshrabrilo goste, pošto je Milutinović u četvrtom minutu uzdrmao stativu. Za promašaj je stigla kazna već u narednom minutu u vidu nova dva gola domaćina. Prvo je Korać, nakon asistencije Goluba, povisio na 3:0, a odmah zatim se u listu strelaca upisao i Stanojević. Ne posustaju Beograđani. Ljujić je u sedmom minutu pogodio stativu, a trud se isplatio, pošto je Bosnić u osmom minutu zatresao mrežu domaćina, a u 12. je bilo 4:2, jer je Ljujić potvrdio realizatorsku sposobnost. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.

Srđan Golub u prodoru
Srđan Golub u prodoru

U nastavku je bilo upola manje golova, ali ritam nije opadao. Ljujić je još jedanput pokazao da je majstor „na petoparcu“, pošto je u 25. minutu u solo prodoru stigao do pozicije iz koje je uspešnu akciju materijalizovao. Dva minuta kasnije je i Stanojević izveo uspešan solo prodor i pravovremeno asistirao Golubu, koji loptu šalje u mrežu za 5:3. Tačku na rezultat stavio je Bosnić u 35. minutu, kada se najbolje snašao pred golom domaćina. U samom finišu Beograđani su igrali sa petricom igrača, jer se i golman Drndarević aktivirao, čak je i šutirao, ali se kolega Vadaski nije dao iznenaditi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име