Kako naći izaz iz krize
Kako naći izaz iz krize

„Poker“ uzastopnih poraza

Futsaleri Bečeja 2003 su ušli u seriju loših rezultata i pitanje je kada će i da li će iz nje uzaći. U subotu su diživeli katestrofu u Kragujevcu, gde ih je eksšampion Ekonomac deklasirao rezultatom 10:1 (5:1).

Sve je krenulo naopačke u Novom Bečeju, gde su morali da ugoste Palež iz Obrenovca zbog pada pregradne zavese u sportskoj dvorani bečejskog sportskog centra i neočekivano su izgubili od rezultatom 6:3. Potom su pred svojim navijačima izgubili od eksšampopna Beogradskog FON-a (5:11), onda su u zaostaloj utakmici u Loznici izgubili rezultatom 7:2 od aktuelnog prvaka Loznica Grad 2018, a u subotu su ih dotuklu „šumadinci“. U poslednje četiri utakmice nisu osvojili nijedan bod, a gol razlika je 11:34!? Svaki dalji komentar je suvišan.

Kontinuiteta radi, evo sastava Bečejaca koji se, rezultat kazuje kako, suprostavio Kragujevčanima: JORGIĆ, JOVANOVIĆ, NOVAKOVIĆ 1, KRASNIĆ, GOLUB, Ljubić, Živić, Stanojević, Bodonji, Mandić. Dodajmo da je Stanojević u 11. minutu zbog prigovora isključen i neće moći da igra u subotu protiv Vranja. Ionako brojčano skroman igrački kadar je time skresan, pa će trener Igor Šošo biti na mukama kako da se suprostavi Vranjancima, koji imaju kao i oni samo devet bodova iz sedam utakmica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име