Ni dogovori nisu pomogli u Novom Bečeju
Ni dogovori nisu pomogli u Novom Bečeju

Pelengić postigao pet golova

Tisa – Bečej   11:4  (9:2)

Novi Bečej: Sportska dvorana Jedinstvo. Gledalaca: 10. Sudije: Đoka Simendić (Mol) i Stefan Radić (Novi Sad). Strelci Mesaroš u 4, 12, 32,  Dražić u 5, Pelengić u 5, 5, 8, 11, 17, Ikrašev u 12, 34 za Tisu, a Vukmirović u 3, Đukić (autogol) u 18, Deak u 39. i Božičić u 40. za Bečej.

Tisa: ĆURČIĆ, MESAROŠ, IKRAŠEV, ĐUKIĆ, DRAŽIĆ, Pelengić, Džin.

Bečej: KARAČONJI, VUKMIROVIĆ, SEL, SEGEDINSKI, ĐUKIĆ, Živković, Vadaski, Deak, Božičić.

Bez iznenađenja u potiskom futsal derbiju. Novobečejska Tisa je potvrdila epitet favorita i sa ubedljivih 11:4 savladala komšije iz Bečeja, čime je zadržala  „kotu 2“ na tabeli, a Bečejci su ostale „fenjerdžije“.

Golom mladog Vukmirovića Bečejci su poveli u 3. minutu, a onda ja stigla serija golova u mreži Karačonjija. Posebno se istakao Miodrag Pelengić sa pet postignutih golova, a za njim i Akoš Mesaroš, koji je postigao tri gola. Na odmor se otišlo sa 9:2.

U nastavku je viđeno manje golova, jer je u prvih 20 minuta sve rešeno. Banaćanisu poveli sa 11:2, a Bačvani su u samom finišu utakmice uspli daublaže poraz nakonačnih 11:4.

Bečejce čeka novi izazov, jer im u goste stiže lider Forum iz Vršca. To znači da ni u narednom 13. kolu neće osvojii bodove, a Novobečejci gostuju Omladincu iz Novih Banovaca, koji ih prati na tabeli. Naime, Tisa je druga sa 19, a Omladinac treći sa 18 bodova, što znači da će to biti najzanimljiviji okršaj narednog kola.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име