Bečejci bi realno trebali da pobede u Somboru | Foto: Vlastimir Jankov
Bečejci bi realno trebali da pobede u Somboru | Foto: Vlastimir Jankov

Tuce pobeda u kontinuitetu je iza futsalera Bečeja 2003. Sujeverni upozoravaju da će okršaj sa Vrbašanima u ponedeljak od 21 sat biti 13. u nizu.

Oprezni, pak, ističu rezultate Letećeg Holanđanina u nastavku prvenstvene trke. Prvo su u Srbobranu savladali istoimenog rivala sa 8:4, a minulog vikenda su kod kuće pobedili Kraljevićevo iz Kačareva rezultatom 6:2 i sada su u „zlatnoj sredini“ sa 20 bodova.

To je samo potvrda da momke sa Tise ne treba da zavara „generalka“ pred nastavak, kad su u međusobnom duelu bili bolji, čak, sa 16:6, jer tada Vrbašani nisu igrali u najjačem sastavu. Sada će biti sasvim druga priča.

Istina, i momci s Tise su zabeležil dve pobede u isto toliko utakmica nastavka, ali su, pored kvaliteta, pokazali i neke slabosti. Periodi dekoncentracije u igri su prisutni, pa rival olako postiže golove, a oni promašuju i iz najizglednijih prilika. Uzalud trener Goran Strajnić upozorava pre utakmice i sa klupe u toku.

-Mi jesmo na čelu sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Novi Sad, ali još uvek ne igramo kako želim. Imamo poteškoća i oko najboljeg sastava, jer imamo u ekipi dosta igrača koji paralelno igraju fudbal i futsal. U takvoj situaciji smo odlučili da kad smo domaćini igramo ponedeljkom, ali taj problem se pojavljuje kad gostujemo, jasan je trener Goran Strajnić.

Imajući sve u vidu, okršaj sa starim rivalom iz Vrbasa biće kvalitetan i neizvestan. Samo uz maksimalan prilaz igri svih 40 minuta može se računat na nastavak pobedonosne serije, a to je svima u redovima Bečejaca cilj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име