Marko Novaković sa rukom u gipsu
Marko Novaković sa rukom u gipsu

Bečejski futsaleri počinju pripreme u utorak

Prvobitni plan KMF Bečej 2003 da početak priprema za nastavak prvenstva u eliti počne 10. januara „pao je u vodu“, jer je sala pod krovom „hrama sportova“ kraj Tise bila zauzeta održavanjem Božićno-novogodišnjeg turnira.

-Sve je prolongirano za nedelju dana i prozivka je zakazana za utorak, 18. januara, u 19 sati, saznali smo od „tehnika“ Bečejaca Gorana Strajnića.

Tek će se na prozivci znati ko će od prvog dana maksimalno raditi. Turniri tokom zimske pauze, po pravilu, uzimaju danak. Povrede su uobičajene, pa će trener Igor Šošo tek kada obavi prozivku znati na koga može da računa. Za sada su pod znakom pitanja golman Sava Vadaski, kapiten Stefan Korać i Marko Novaković. Prvom je pukao mišić i sve se bilo iskomplikovalo.

-Nisam na adekvatan način lečen od početka, ali na svu sreću sada je povreda prošlost. Međutim, neću moći od početka maksimalno da radim, veli Sava Vadaski.

Slična je situacija i sa kapitenom Stefanom Koraćem, koji je zbog povrede meniskusa na velikom terenu, odsutan još od četvrtog kola.

Određenim terapijama sam izbegao operaciju, vežbao sam u međuvremenu u teretani i predstoji mi lagano uključenje u rad. Očekujem da će sve viti u najboljem redu, optimista je Stefan Korać.

Marko Novaković je imao peh da na turniru u Vrbasu doživi povredu leve ruke i sada su mu mali i do njega prst u gipsu. Taman da ne bude „mira u kući“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име