Sa treninga Bečejaca
Sa treninga Bečejaca

Imajući u vidu da se prvenstvena trka drugoligaškog futsal karavana nastavlja prvog februarskog vikenda, razumljivo je, mada su Bečej 2003 i Tisa iz Novog Bečeja pripreme počeli pre dve nedelje, što su počeli sa igranjem kontrolnih utakmica.

Bečejci su munulog četvrtka igrali u Zrenjaninu sa SAS-om i golovima Goluba, Živkucina i Novakovića pobedili sa 3:1. U sredu na Savindan gostovaće u Novoj Pazovu i igrati sa istoimenim prvoligašem, čiji dres nosi njihov trener Igor Šošo.

-Radimo po planu tri puta nedeljno i svako je dobio individualni program za jedan trening u sopstvenoj režiji. Prelazni rok je za nas angažovanjem Marka Živkucina završen i u miru dočekujemo start nastavka prvenstva, rekao nam je „tehniko“ Bečejaca Goran Strajnić.

Novobečejska Tisa je već odigrala dve utakmice. Kuriozitet je da su obe završene identičnim nerešenim rezultatom 3:3. Prvo protiv zrenaniskog SAS-a, a minulog vikenda protiv prvoligaša Zemun Samo pravo.

-Iako se radilo o prijateljskim utakmicama, obe su po borbenosti i drugim parametrima ličile na prvenstvene. Prava šteta što na tribinama nije bilo gledalaca, jer bi uživali. Odlična provera za nas, a mislim i za Zemunce. Strelci za nas bili su Tomčić, Guberinić i Celin, rekao nam je golman Novobečejaca Zoran Ćurčić.

Podsetimo, na startu nastavka sezone snagu će međusobno odmeriti komšije iz dva Bečeja, pa je to jedan od razloga što u priprenom periodu na igraju jedni protiv drugih.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име