Futsal: Provere obećavaju

0
190

Ako se po jutru dan poznaje, onda bi futsaleri Bečej 2003 trebalo da imaju uspešan nastavak prvenstvene trke u Vojvođanskoj ligi. Naime, u prve dve kontrolne utakmice u okviru aktuelnih prirema savladali su dva puta drugoligaša SAS iz Zrenjanina.

Kraj Begeja bilo je 4:2, a u nedelju uveče kraj Tise 6:5 (2:1). Golove za domaću ekipu postigli su Miodrag Pelengić (3), Bojan Ćulum (2) i kapiten Mita Koboljski jedan.

Trener Goran Strajnić suprostavio je Banaćanima sledeći sastav: golmani Ćurčić (10 odbrana), Vadaski (12 odbrana), te igrači  Dražić, Ćulum, Kobiljski, Pelengić, Lovre, Vučković, Kudrić, Drapšin, Milovanov, Barta.

Iako je reč o prijateljskoj utakmici, imala je karakteristike pravog prvenstvenog okršaja. Međutim, nijednog trenutka nije preterano u iskazanoj borbenosti. Doda li se svemu da je bilo brojnih lepih akcije, odbrana golmana i, na kraju krajeva, 11 golova, onda su malobrojni ljubitelji igre „na petoparcu“ istinski mogli da uživaju.

Pošto Bečejci u prvom kolu nastavka prvenstvene trke igraju kod kuće protiv najbližeg pratioca drugoplasirane Krune iz Novog Sada, od koje su pretrpeli jedini poraz u prvom delu takmičenja, te će i naredne dve kontrolne utakmice biti domaćini.

U subotu, 17. februara, za 19.30 zakazana je utakmica s Majdanpekom, a poslednjeg februarskog vikenda u goste stižu Vrbašani. Lepa prilika za uigravanje sastava koji treba da iznese teret derbija premijernog kola vojvođanske elite.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.