Bečejci su pred jubilarnom desetom prvenstvenom pobedom | Foto: Vlastimir Jankov
Bečejci su pred jubilarnom desetom prvenstvenom pobedom | Foto: Vlastimir Jankov

Predstojećeg vikenda spušta se zavesa na prvenstvenu polusezonu Vojvođanske futsal lige, ali se time ne završava druženje s futsalerima, pošto se odmah nastavlja sezona kup utakmicama.

Bečejci u poslednjoj prvenstvenoj utakmici prvog dela dočekuju u nedelju od 18.30 sati novosadski Tango, a u prvoj utakmici kup takmičenja narednog vikenda gostuju u Srbobranu i sastaju se s istoimenom ekipom.

-Tango je klub sa zavidnom tradicijom, ali su imali par sezona pauzu i letos su krenuli od nule, pa u tome treba tražiti razlog što ove sezone ne igraju na nivou renomea koji imaju, uvodi nas u priču pred nedeljnu utakmicu trener Bečejaca Goran Strajnić. Mi nećemo moći da računamo na usluge Nikole Mandažića, koji ima privatnih obaveza, ali su zato svi ostali spremni da pruže maksimum na terenu i nastave pobedosnu seriju.

Podsećanja radi, Bečejci su na startu izgubili od lidera Krune u Novom Sadu, a od tada ređaju pobedu za pobedom. Nanizali su devet trijumfa u kontinuitetu i sada su pred jubilarnom desetom pobedom. Posmatrajući tabelu, Bečejci su favoriti, ali neće to ići baš lako na terenu, kao što ni u minulih devet pobeda nije bilo. Uvek je trebalo uložiti mnogo truda, pa se to očekuje i u nedelju uveče. Uz pomoć sa tribina je uvek lakše, pa iz tog razloga futsaleri Bečeja pozivaju sugrađane da ih podrže sa tribina „hrama sportova“ kraj Tise, a oni će, obećavaju, dati sve od sebe da se zajedno raduju na kraju utakmice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име