Povratak - Andrija Staković (22) se vratio kraj Tise
Povratak - Andrija Staković (22) se vratio kraj Tise

Futsaleri Bečeja ušli u seriju loših rezultata

Posle očekivanog starta sa tri uzastopne pobede i prve pozicije na tabeli, futsaleri Bečeja su ušli u seriju loših rezultata i het – trikom poraza pali na „kotu 7“, sa velikom verovatnoćom da će subotnje gostovanje u Krajujevcu i okršaj sa Ekonomcem doneti „poker“ poraza i spuštanje stepenicu niže na tabeli futsal elite.

Niko u klubu ne može da pojasni šta se dešava sa ekipom. U prva tri kola primili su pet golova, a u naredna tri, čak, 24 i sada su sa 29 primljenih golova ubedljivo najslabija odbrana.

-Neki igrači moraju da shvate da je borbenost njihov najveći kvalitet, a kako je taj segment u igri poslednjih utakmica izostao, epilog je poznat, u jednoj rečenici konstatuje prvi operativac u KMF Bečej 2003 Goran Strajnić.

Dodali bismo da je mnogo grešaka napravljeno u fazi napada, posle čega slede kontre rivala i njihanje mreže golmana Stevana Ljubića je neizbežno. Najbolji primer je utakmica protiv ekšampiona Beogradski FON, u kojoj su vodili sa 3:1 i na kraju izgubili sa 5:11, a da je golman Ljubić zaustavio, čak, 16 udaraca ka njegovom golu. Svaki dalji komentar za igru u polju je suvišan.

Iako su na gostovanje u sredu aktuelnom šampionu Loznici Grad 2018 u zaostalom okršaju petog kola ispraćeni sa razumljivom dozom pesimizma, ipak je nerazumljivo da su u četvrtom minutu poveli sa 2:1 i od tada više nisu postigli gol i na kraju izgubili od znatno oslabljenih domaćina rezultatom 7:2.

Trener Igor Šošo nije mogao u Loznici da računa na usluge Dejana Jovanovića zbog obaveza na poslu, ali jeste na povratnika iz Portugalije Andrije Stankovića, pa je sastav Bečejaca bio sledeći: LJUBIĆ, NOVAKOVIĆ, KRASNIĆ 1, BODONJI, GOLUB 1, Jorgić, Živić, Stanojević, Mandić, Stanković.

Očekuje se da će u Kragujevcu, gde u subotu od 19.30 sati igraju protiv Ekonomca, svi igrači biti na raspolaganju, ali je mala verovatnoća, na osnovu poslednjih izdanja Bečejaca, da imaju i promil šanse da izbegnu novi, četvrti u nizu, poraz.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име