Novi kapiten Bečejaca Stefan Korać je u dobroj formi
Novi kapiten Bečejaca Stefan Korać je u dobroj formi

Voljom žreba, futsaleri dva Bečeja su komšijski derbi odigrali na startu i sada kreću u okršaje sa ostalima u drugoligaškom karavanu.

Bečejci su bili uspešniji u premijeri (5:2) s banatske strane Tise, ali ta utakmica je već zaboravljena.

-Nismo igrali loše protiv Bečejaca, ali nismo iskoristili svoje šanse i stigla nas je kazna. Sada smo mislima u Ivanjici. Izvukli smo određene pouke iz poraza od komšija i bilo bi lepo da se iz Ivanjice vratimo neporaženi. U minuloj sezoni smo im se revanširali za poraz kod kuće, pa zašto to ne bi uradili i sada, ne napušta optimizam trenera novobečejske Tise Ivana Blažina.

Na drugoj strani panonske „princeze“ se još priča o novoj  novobečejskoj epizodi. Razumljivo, jer su u prvom i jedinom međusobnom okršaju deklasirani (10:2), pa je minula pobeda „melem na staru ranu“ i podstrek za nove izazove. A on je u ponedeljak (21) u „hramu sportova“ kraj Tise, gde će ugostiti uvek neugodnu ekipu Zufo iz Bujanovca.

Dobra igra na startu nam je dala stimulans i veru u sopstvenu snagu. Biće teško protiv Bujanovčana, jer imaju vrlo pokretljivu i kvalitetnu ekipu. Ali, ako ponovimo igru iz Novog Bečeja, a možemo, trebalo bi da upišemo nova tri boda, optimista je i „tehniko“ Bečejaca Goran Strajnić.

Imajući u vidu da su Bečejci poslednji put kraj Tise igrali 8. marta ove godine i pobedili Smederevo rezultatom 5:3, do sutrašnje utakmice i ponovnog igranja na domaćem terenu prošlo je dugih 204 dana. Zaželeli su se i ljubitelji igre „na petoparcu“ utakmica, ali zbog epidemiološke situacije još uvek se igra bez publike. Međutim, ima nagoveštaja da će utakmica biti direktno prenošena putem interneta i eto prilike da se, kao nedelju dana ranije, uživo prati u kafiću „Montevideo“ ili nekom drugom mestu.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име