Za nedelju dana sa tri šampiona
Za nedelju dana sa tri šampiona

Futsalere Bečeja čeka ubitačni mikro ciklus

Futsaleri Bečeja su odigrali četiri utakmice nove sezone za 40 dana, a sada će sa tri najkvalitetnija rivala snagu odmeriti za samo osam dana!? To je plod, zbog obaveza reprezentacije i našeg predstavnika u Ligi šampiona Grad 2018 Loznice, neuobičajenog rasporeda.

-Odigrali smo četiri utakmice, ali za nas kao da tek sada počinje sezona i to u ubitačnom ritmu. U subotu dočekujemo Beogradski FON, zatim u sredu gostujemo u Loznici, a u subotu putujemo u Kragujevac i igramo protiv Ekonomca. To je ono što nas očekuje, ali naš hendikep je i ono što je iza nas. Havarija u našoj sportskoj dvorani kraj Tise je spustila pregradnu zavesu, pa smo zbog toga Obrenovčane ugostili u susednom Novom Bečeju i izgubili, a onda pauzu u prvenstvu nismo mogli maksimalno da iskoristimo, jer smo imali na raspolaganju samo polovinu sale. Sada molimo Boga da ne dođe do povrede bilo kojeg igrača, jer u kratkom vremenskom roku neće moći da se oporavi, a serija teških utakmica se ne odlaže, rekao nam je trener Bečejaca Igor Šošo.

Subotnja utakmica sa Beograđanima igra se od 19 sati, u sredu, 16. novembra, će morati u Loznicu da odigraju zaostalu utakmicu petog kola, a u subotu će put Kragujevca na okršaj sa Ekonomcem u okviru sedmog kola. Sve šampion do šampiona.

-Beogradski FON jeste bivši šampion, ali je vrlo uigrana i kvalitetna ekipa. Biće vrlo teško sa njima u subotu. Namestili su se, žargonski rečeno, i sada igraju kvalitetno. O Lozničanima ne treba trošiti reči, jer njihov plasman u grupnu fazu Lige šampiona sve kazuje. Ekonomac je izvršio smenu generacija, vratio se u elitu i opet igra značajnu ulogu. To je klub sa tradicijom i kapa dole pred njima, zaključuje Igor Šošo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име