becej centar

„Gas“ d.o.o. dana proslavlja desetogodišnjicu rada. Tim povodom, umesto da novac potroši na feštu, rukovodstvo ove firme odlučilo je da po 20. 000 dinara dobije deset bečejskih nevladinih organizacija.

Sredstva će biti uručena sledećim organizacijama: Društvo za promociju mentalno nedovoljno razvijenih osoba, Društvo prijatelja dece, Udruženje multiplaskleroze, Društvo učitelja, Društvo za borbu protiv šećerne bolesti, Udruženje građana Za bolji život sela – BPS, Udruženje slikara Da Vinči – BPS, Udruženje gluvih i nagluvih, Udruženju slikara Duga iz Bečeja i KUD Branko Radičević iz Radičeviča, i to za ponovno aktiviranje pozorišne grupe Feniks. Od svog osnivanja, 23. juna 2003. godine „Gas“ je vodio socijalno odgovornu politiku, finansijski je pomagao mnoge organizacije i pojedince, najviše iz sveta kulture i sporta, ali i pojedincima sa zdravstvenim problemima. Zbog toga ne treba da čudi način na koji će „Gas“ obeležiti jubilej, izjavio je direktor Radoslav Ivanović.

Za deset godina postojanja razvijen je sistem distribucije prirodnog gasa, Bečej je „pokriven“ 95 odsto, Bačko Petrovo Selo 65 i Radičević 100 procenata. U firmi „Gas“ zaposleno je 13 ljudi, od tog broja njih petoro je visoko obrazovano.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име