Hrana i priroda idu zajednu, a kad se dodaju pića, programi za decu, zona za opuštanje, nastupi muzičara, onda je to pun pogodak.

Nakon prošlogodišnjih poteškoća sa kišom i prinudnim premeštanjem manifestacije na gradsku pijacu bečejski Gastro fest vratio se na idealnu lokaciju – Goranski park.

Ove je na Gastro festu 60 izlagača i osam restorana predstavilo svoju ponudu. Negde se čekalo u redu i po pola sata za porciju.

Organizatori Palačinka festivala u Bačkom Gradištu za ovu priliku pripremili su raznoliki izbor ove za naše prostore možda i najpopularnije poslastice. Bilo je slatkih i slanih u raznim varijacajama.

Gde je hrana, tu je i piće. Sve popularnije kraft pivo bilo je i ovde traženo.

Sreli smo posetioce, poput vlasnica bečejskog vegetarijanskog restorana, koje će dogodine sigurno predstaviti svoju ponudu.

Posetioci iz Bečeja, ali i mnogih drugih mesta, sada već svake godine u sve većem broju dolaze na nedeljni ručak pod otvorenim nebom. Usput mogu da obiđu zonu za gurmane istančanog ukusa, učestvuju u gastro radionicama sa majstorima kulinarstva, odaberu nešto iz asortimana Pijace malih proizvođača.

Deca ne propuštaju aktivnosti na Ostrvu osmeha sa zabavnim i edukativnim radionicama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име