Učenici Gimnazije Bečej od ove godine umaju priliku da borave u učeničkom klubu koji je oformljen kako bi ponudio prostor i sadržaje za slobodno vreme koje oni provode tokom nastavnog dana.

Kolektiv škole mnogo ulaže napora da, osim slobodnog vremena đaka, i nastava bude sprovedena u savremenom ambijentu. Nakon kabineta za jezike, kojim malo škola u Srbiji može da se pohvali, u Gimnaziji postoji od nedavno i savremeni kabinet za informatiku, koji će vremenom biti i opremljeniji.

Međutim, kako zbog manjka dece i stanovništva upšte, tako i zbog toga što u okolini postoje u okviru mešovitih srednjih škola i odeljenja gimnazije, što, kako ocenjuje direktor Miodrag Basarić, smanjuje kvalitet tamošnje nastave, od ove godine bečejska Gimnazija ima odeljenje manje i na srpskom jeziku. Tako će u nastupajućoj školskoj godini biti samo tri odeljenja prvih razreda, opšti i društveno jezički smer na srpskom i opšti na mađarskom jeziku, što je kolektiv škole saznao tek krajem maja.

Više u TV prilogu

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име