Na repertoaru Gradskog pozorišta Beče u petak 8. februara je predstava „Savršen kroj”, u kojoj igraju čuveni srpski glumci Slobodan Boda Ninković i Dragan Petrović Pele.

Početak predstave je u 20 časova, a cena ulaznice je 400 dinara. Rezervacije na telefon 021/6915-336 ili putem imejla: [email protected]

Portal MojBečej u saradnji sa Gradskim pozorište deli karte za ovu komediju.

Prvo troje čitalaca koji se najbrže jave na imejl [email protected] osvojiće po jednu kartu. Nagrađeni će biti obavešteni u sredu 6. februara.

O predstavi:

Komad „Savršen kroj” Vladimira Đurđevića je „dvolična“ i pomalo komična farsa koja u jednom činu, furiozno i neštedimice razotkriva sve muške slabosti. Reč je o dvojici sredovečnih i dobrano ocvalih, po mnogo čemu različitih muškaraca. Novokomponovani tajkun Marko Milun (Slobodan Ninković) i ekscentrični krojač Svetislav (Dragan Petrović), srešće se, naizgled, sasvim slučajno u krojačkom salonu Svetislava Svete Šnajdera „krojača iz senke“, koji „na crno“ i u dubokoj ilegali, šije odela isključivo za elitu. I kako to u životu obično biva, kad istina hoće da izađe na videlo ona to i učini, pa makar i kroz pukotinu na zadnjici pantalona. Već u prvim trenucima, ovaj „slučajni“ susret će se pretvoriti u ozbiljan nesporazum, koji preti da svakog časa eskalira i preotme i ono malo zdravog razuma od njih samih, ako su ga uopšte ikada imali. I kako to u životu obično biva, kad se svaka od dve muške strane drži tvrdoglavo samo svoje stvari, ma koliko vešta u vlastitoj lažljivosti bila, nemoćna je da dokaže bilo šta jer ona treća, ženska strana, oko koje je, da se ne lažemo, zapravo cela stvar i zapela, nije prisutna. Ona je negde daleko, situirana, slobodna i sveža, nedostižna kao osmeh na razglednici sa Kariba. Savršeni kroj će svakome lepo stajati, nikoga neće uvrediti, a ako nekoga uspe da približi onome svom najbližem iz užeg okruženja, to jest samome sebi, njegovo zadovoljstvo će biti ogromno, kao jedinstveno oslobađajuće iskustvo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име