Dramski studio mladih Gradskog pozorišta Bečej je u petak odigrao predstavu „Nemam da platim i neću da platim“ sa ciljem da pomogne u prikupljanju sredstava za novogodišnje paketiće socijalno ugroženoj deci opštine Bečej. O skorašnjim uspesima ove predstave, i pojedinačnih nagrada, govorila je Gordana Adamov, jedna od glavnih ženskih uloga.

O procesu izrade kao i za objašnjenje neprekidnog niza uspeha ove predstave, naša sagovornica je navela teme iz dela koja se tiču i današnjeg društva.

Aplauzi publike potvrdili su da ovom dramskom studiju ne manjka inspiracije. Naša sagovornica je rekla da inspiraciju najčešće pronađu spontano.

Naša sagovornica je govorila i o tome šta za nju znači pozorište, i odakle proizilazi ljubav prema drami.

Podsetimo da je predstava „Nemam da platim i neću da platim“ Dramskog studija mladih na nedavno održanom 8. Festivalu omladinskih scena u Beloj Palanci dobila tri nagrade. Stručni žiri, u sastavu: Aljoša Vučković, Ana Sofrenović i Aleksandra Janković dodelio im je: nagradu za najbolju predstavu na festivalu u režiji Igora Pavlovića, nagradu za najbolju glavnu žensku ulogu – Gordani Adamov i nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu – Srđanu Tomiću.

Luka Pejić, polaznik obuke „Pokreni mehanizam“

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име