Svečanom litijom i otvaranjem Ulice zanatskog piva sutra (četvrtak 26. avgust) počinje 27. po redu Gospojina u Novom Bečeju.

Organizatori 27. po redu manifestacije kažu da je ovog puta bezbednost i zdravlje svih učesnika i posetilaca ispred profita.

-Insistiraćemo da oni koji su u direktnom kontaktu s ljudima, poput prodavaca hrane, budu obavezno testirani, rekao je direktor Turističke organizacije opštine Novi Bečej Saša Dujin.

Za ulazak na manifestaciju biće neophodno uraditi brzi antigenski test, ili priložiti PCR test ne stariji od 48 sati, potvrdu o vakcinaciji ili potvrdu o preležanom virusu kovid -19. Brzi antigenski testovi koji će se nalaziti na nekoliko punktova biće besplatni.

Ovog puta su izostali takmičenje tamburaških bandi i flotila rečne mornarice, ali organizatori veruju da će koncerti i podmanifestacije poput Etno bazara, Poljofesta, Revije paradnih zaprega, Avlije zabavlije opravdati očekivanja posetilaca. Ulica zanatskog piva četvrti put će okupiti ljubitelje kraft piva, a organizatori najavljuju takmičenja i svirke.

Na glavnoj bini 27. Gospojine nastupiće, između ostalih Ortodoks kelts, dr Nele Karajlić, Haris Džinović i Aco Pejović.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име