Gost emisije „Objektivno“ bio je predsednik opštine Temerin Đuro Žiga. 
Sa njim smo razgovarali na temu budžeta opštine Temerin za narednu godinu, o planiram investicijama, i ostalim aktuelnim temama u toj opštini.

Skupština opštine Temerin usvojila je 20. decembra budžet za narednu godinu. Opštinska kasa u Temerinu u narednoj godini biće teška 973.322.000 dinara.

Jedan od projekata koji se nalazi u budžetu za narednu godinu jeste izgradnja kanalizacije, u iznosu od 85 miliona dinara, radi se o investiciji koja će biti rađena naredne, ali i sledećih godina.

Predsednik opštine Žiga govorio je o projektu uređenja centra Temerina čija bi početna faza trebalo da počne naredne kalendarske godine.

U intervjuu je bilo reči i o sanaciji objekta OŠ „Petar Kočić“ u Temerinu, o ulaganjima u poljoprivredu i bezbednosti saobraćaja, ali i o kvalitetu vode u toj opštini.

Pogledajte TV intervju.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Otvoreno o korupciji: Za više transparentnosti i odgovornosti u potiskim javnim finansijama“, koji finansira Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije

1 KOMENTAR

  1. Poštovani, zanima meda li će se raditi renoviranje i popravka centra za rehabilitaciju u Temerin, jer se nalazi, zaista u očajno stanju. U pitanju su više gradjevinsko zanatski radovi, izmena stolarije isl. Takve radnje su već rađene u opštini, pa me zanima zašto je ovaj deo preskoče. Unapred Hvala. Ruža Vukotić

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име