Sa utakmice Obilić - Vojvodina u Zmajevu

Fudbaleri Vojvodine iz Bačkog Gradišta gostovanjem u Zmajevu i utakmicom protiv domaćeg Obilića počeli su serijal od osam  pripremnih utakmica.

Prva je završena rezultatom 1:1, a druga je na redu u sredu, 20. jula, kada će od 18 sati ugostiti novog srpskoligaša Naftagas iz Elemira.

– Još je rano za bilo kakvu ocenu po pitanju igre. Noge su teške od treninga, neki od igrača su se čuvali za završnice turnira u malom fudbalu, bilo je i igrača koji su iz objektivnih razloga bili sprečeni da igraju. Važno je da se vredno radi i vreme će biti najbolji svedok urađenog nas iz uprave oko prelaznog roka i trenera i igrača po pitanju igre, veli predsednik Vojvodine iz Bačkog Gradišta Goran Kudrić.

Novi trener najstarijeg kluba imena Vojvodine Svetozar Sovilj je na svojoj premijeri sa klupe Voše šansu pružio sledećem sastavu: Vulin, Bajić, Sakač, Tešanović, Rajačić, Rondović, Kiš, Savkov, Trojanović, Pelengić, M. Jelić. Igrali su još: Tankosić, Sabo, Popović, Vučur, Dopuđ, Novaković, Despotović.

– Novajlije su golman Mića Vulin, koji je stigao iz Stepanovićeva i vezni igrač David Savkov iz nadaljskog Napretka. Od igrača koji su igrali zahvalili smo se Despotoviću i Sabou. Imajući sve u vidu, očito da prelazni rok za nas nije završen, dodaje sekretar kluba Radomir Raković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име