Dvorište preduzeća
Dvorište preduzeća

Ukoliko na drugi način ne mogu da nabave dezinfekciona sredstva, građani opštine Bečej mogu u narednim danima da se jave Javnom preduzeću „Vodokanal“ i da, ukoliko bude dostupno, preuzmu ograničene količine OXYLOR-a (natrijum hipohlorit). Iz preduzeća navode da se treba javiti telefonom i da se mogu dobiti isključivo manje količine.

-U Javnom preduzeću „Vodokanal“  je pre nekoliko godina počela proizvodnja dezinfekcijskog sredstva OXYLOR za potrebe fabrike vode u Bečeju. Ovim sredstvom se može dezinfikovati površina javnih preduzeća, ustanova i zdravstvenih organizacija, a takođe je pogodan i za dezinfekciju ruku. Shodno tome, napominjem, da će nam prioritet biti javna preduzeća, fabrike, a nakon toga građani koji nisu uspeli da obezbede adekvatna dezinfekciona sredstva za potrebe domaćinstva, rekao nam je direktor „Vodokanal“ Zoran Grbić.

Nekolicina građana uspela je da danas da dođe do sredstva u krugu preduzeća, ali se u ovom trenutku ono ne može više nabaviti. S tim u vezi, građani koji imaju preke potrebe za ovim sredstvom mogu da se jave na telefone preduzeća 021/6912-930 i 021/6912-931 i da se informišu o tome kako da ih preuzmu. Brojevi telefona su dostupni u prepodnevnim satima do 13 sati.

Najverovatnije će, kako nam je rečeno, biti pravljena lista.  Sredstvo se ne naplaćuje. Potrebno je doneti flašu u koju će se sredstvo sipati.

2 KOMENTARA

  1. To je dobra vest. Ali kako mogu dobiti penzioneri ko ne smeju da izradu iz svoje kuce. A jos ako su iz petrovog sela. Ovde nemozete deliti?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име