Sada već tradicionalno, u Gradskom pozorištu Bečej pripremaju bogat program uoči kraja kalendarske godine, a deo je za sada iznenađenje.

Osim standardnih sadržaja, kojih u skladu sa mogućnostima ima tokom cele godine, i to za posetioce različitih interesovanja, Bečejci će i ovog puta u velikoj sali pozorišta, moći da uživaju u nastupu nekog od poznatih muzičara.

– Premijeru predstave, profesionalne, „Džepovi puni kamenja“, odložili smo iz objektivnih razloga za februar. Najavio bih ovom prilikom koncert grupe „Električni orgazam“ 5. decembra, a ulaznica će moći da se kupi po povoljnoj ceni, i to za 300 dinara. Pored standardnog programa za kraj godine organizovaćemo projekciju filmskog mega hita „Ratovi zvezda“, rekao nam je Zdravko Petrović, direktor Gradskog pozorišta Bečej.

Međutim, ko će od poznatih muzičara uoči Nove godine nastupiti u velikoj sali, Petrović nije želeo da otkrije. Kako je još kazao, pripreme za Zimski festival uveliko traju, u saradnji sa lokalnim ustanovama i institucijama, dok će detalji o popularnoj manifestaciji koja se u Bečeju održava tokom decembra i januara biti poznati uskoro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име