Posle dvodnevne pauze, ponovo postaje zanimljivo na bečejskom turniru | Foto: Vlastimir Jankov
Posle dvodnevne pauze, ponovo postaje zanimljivo na bečejskom turniru | Foto: Vlastimir Jankov

Posle dva dana pauze, tradicionalni bečejski Zimski turnir u malom fudbalu večeras nastavlja svoju misiju.

I to „punom parom“, jer će se nadalje igrati po sedam ili osam utakmica u večernjem programu, od kojih prve dve u veteranskoj, a ostale u seniorskoj konkurenciji.

-Prema utvrđenom rasporedu, grupni deo takmičenja završava se u subotu. Nedelja će biti slobodan dan, jer je sportska dvorana zauzeta stonoteniskim turnirom, a od ponedeljka kreće druga faza takmičenja u kojoj se igra na ispadanje i traje zaključno s četvrtkom. Petak, 27. januar, je slobodan dan, a poslednjeg januarskog vikenda, subota i nedelja, igra se sama završnica turnira, raportirao nam je u ima organizatora SRC „Đorđe Predin Badža“ Atila Kasaš.

Večerašnji program u 17.45 sati otvaraju veteranske ekipe Veterani iz Ade i Bife Tea iz Bečeja. Od 18.30 sati startuje seniorski program utakmicom između novobečejskog Mibaksa i bečejskog BL Sportivo. Od 19.15 sati na parketu će se pojaviti Rozenborg iz Bačkog Jarka i srbobranska ekipa Jupeks. Od 20 sati igraju RTV iz Novog Sada i DK Group iz Bečeja, a Novosađani će već u narednoj utakmici od 20.45 sati igrati protiv Potisja iz Radičevića, a u poslednjoj utakmici večeri od 21.30 sati sastaju se Servis Kudrić iz Bačkog Gradišta i bečejski Debeli zmaj.

Sutra je na programu igranje sedam utakmica i program počinje od 17 sati, ali o tome ćemo sutra zajedno s izveštajem s večerašnjih utakmica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име