Vasárnap, december 10-én 20 órától vetítik a Városi Színház nagytermében a Gyilkosság az Orient Expresszen című amerikai krimit.

Agatha Christie klasszikusát Kenneth Branagh vitte vászonra, és a szereposztás is parádés, többek között Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Judi Dench, Willen Dafoe és Penélope Cruz ül fel a rejtélyes gyilkosság helyszínéül szolgáló vonatra. A belépőjegy 250 dinár.

December 15-én kerül sor a Than Emlékházban az Innova rendezvénysorozat újabb előadásaira. 17 órai kezdettel Kőrösi Beáta agrármérnök a gyors komposztálás új technológiájáról, Bödő Kálmán agrármérnök pedig az organikus termesztés alapjairól fog beszélni.  A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A Vajdasági Vándormozi december 17-én Óbecsén is bemutatja a Kincsem című magyar sikerfilmet. A magyar csodaló történetét feldolgozó romantikus kalandfilmnek több vajdasági vonatkozása is van: a film főszereplője a temerini származású Petrik Andrea, a főcímdalt a kishegyesi Rúzsa Magdolna énekli, a legszerethetőbb figurát alakító zsoké a horgosi származású Kovács Lehel, és a filmben énekesként áriázó hölgy a kúlai származású Baracskai Judit. A vetítés 19 órakor kezdődik a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben. A belépjegy 250 dinár.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име