Ilustracija
Ilustracija

Óbecsén a felújított téren csak tavaszra lesznek kihelyezve a padok, de hiányoznka ah utcai szemetesek is.

A régi padok amelyek a felújítás előtt álltak a téren új helyet kapnak a község különböző területein, a központban pedig tavaszra új padok lesznek kihelyezve, de várni kell a szemetes kukákra is.

Ankét

Szemetesből mindig hiány van, és a padokra is szükség lenne, a gyerekek is szeretnek kiülni ide.

Szerintem van elég szemetes a környéken, neygobb baj az, hogy nem oda dobják a szemetet.

Arra felénk van elég, de itt a központba nincs hová eldobni a szemetet, dehát azokat úgyis mindig összeverik.

Amíg a tér egyik felén három szemetes áll, azok akik a másik oldalon haladnak nincs hová dobják a szemetüket. A Komunalac közvállalat igazgatójának elmondása szerint a régi utcai szemetes kukák már olyan rossz állapotban voltak, hogy a legtöbbjüket már vissza se helyezték régi helyükre.

Željko Plavšić, igazgató, Komunalac közvállalat, Óbecse

A projektterv szerint 65 támlás pad, 17 támla nélküli pad, 40 utcai szemetes és 11 virágtartó lesz kihelyezve a téren, valamint a tértől az Egészségház, a Gomex, és az iskola felé vezető sétányon is, úgy ahogyan az a projektben is szerepel.

A közvállalat  a közbeszerzést követve kora tavasszal terevezi a hiányzó elemek kihelyezését, addig pedig arra kérik a polgárokat, legyenek türelmesek, és a szemetüket ne dobálják szét.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име