Óbecse A villanyhálózaton végzett, tervezett karbantartások miatt időnkénti megszakításokra kerül sor, illetve nem lesz folyamatos az áramszolgáltatás.

Óbecsén: június 23-án, pénteken: 9 – 14 óráig a Zsilinszky Endre utcában a Miloš Crnjanski utcától a Bolman utcáig, valamint a a Bolman utcában a Zsilinszky Endrétől a Svetozar Čalenić utcáig, 11 – 14 óráig a Jug Bogdan utcában a Milan Toplice utcától a Kosta Nađ utcáig.

A villanyhálózaton végzett, tervezett karbantartások miatt időnkénti megszakításokra kerül sor, illetve nem lesz folyamatos az áramszolgáltatás Péterrévén: 10 – 11 óráig a Jovan Zmaj utca Vásártér felé eső részén a Dr. Kis Imre utca Óbecse felé eső részén a Fetter Ciráki Imre utcában a Dr. Kiss Imre utcától a Blagoj Brančić utcáig a Nikola Tesla utca egy részén a Dr. Gyetvai Péter utcától a Blagoj Brančić utcáig, valamint a piac környékén és a Makádi lakótelepen 11.30-tól 12.30-ig a Dr. Gyetvai Péter utcában a Mohol felé eső részen a Blagoj Brančić és a Jovan Zmaj utcában a Petar Tašin felé, valamint a központ Tisza felé eső részén.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име