Hozzáadott értéket kell teremteni

0
74

Óbecsére közel 350 millió dinár támogatás került a Prosperitati Alapítvány pályázatainak köszönhetően.

Az óbecsei lakossági fórumon több száz érdeklődő vett részt. Szabadka után Óbecsén is lakossági fórumon ismertették a Prosperitati Alapítvány negyedik pályázati körének a részleteit.

A kedd esti rendezvény iránt akkora volt az érdeklődés, hogy zsúfolásig megtelt a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör nagyterme.

A mezőgazdasági és gazdasági fejlesztések kombinált támogatására kirt pályázaton mezőgazdászok és jogi személyek vehetnek részt, akiknek ehhez 25 százalékos önrésszel kell rendelkezniük, míg 35 százalék lesz a vissza nem térítendő és 40 százalék a visszatérítendő támogatás, de a további feltételek között szerepel még többek között a nettó értékekkel kalkulált üzleti terv és egy a projekt megvalósításához kapcsolódóan bejelentett foglalkoztatott is.

A pályázatok beadási határideje november 30-a.

A Prosperitati Alapítvány szeptember végéig további lakossági fórumokat tart – ezekről, valamint a pályázatokról a www.prosperitati.rs oldalon lehet tájékozódni.

 

Medijski sadržaj je nastao u okviru projekta „A közpénz átlátható útja: Transparetni put javnog novca“ koji finansira Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije. Stavovi izneti u medijskom sadržaju nužno ne odražavaju stavove ministarstva

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here