Hozzáadott értéket kell teremteni

0
83

Óbecsére közel 350 millió dinár támogatás került a Prosperitati Alapítvány pályázatainak köszönhetően.

Az óbecsei lakossági fórumon több száz érdeklődő vett részt. Szabadka után Óbecsén is lakossági fórumon ismertették a Prosperitati Alapítvány negyedik pályázati körének a részleteit.

A kedd esti rendezvény iránt akkora volt az érdeklődés, hogy zsúfolásig megtelt a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör nagyterme.

A mezőgazdasági és gazdasági fejlesztések kombinált támogatására kirt pályázaton mezőgazdászok és jogi személyek vehetnek részt, akiknek ehhez 25 százalékos önrésszel kell rendelkezniük, míg 35 százalék lesz a vissza nem térítendő és 40 százalék a visszatérítendő támogatás, de a további feltételek között szerepel még többek között a nettó értékekkel kalkulált üzleti terv és egy a projekt megvalósításához kapcsolódóan bejelentett foglalkoztatott is.

A pályázatok beadási határideje november 30-a.

A Prosperitati Alapítvány szeptember végéig további lakossági fórumokat tart – ezekről, valamint a pályázatokról a www.prosperitati.rs oldalon lehet tájékozódni.

 

Medijski sadržaj je nastao u okviru projekta „A közpénz átlátható útja: Transparetni put javnog novca“ koji finansira Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije. Stavovi izneti u medijskom sadržaju nužno ne odražavaju stavove ministarstva

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.