U toku novembra Gradsko pozorište Bečej, Kancelarija za mlade opštine Bečej i Bečejsko udruženje mladih realizovaće niz aktivnosti u sklopu humanitarne akcije „Bečejci za Marinu“. Prihod od svih aktivnosti će biti upućen za lečenje i rehabilitaciju Marine Kovačev, dvadesetsedmogodišnje Bečejke.

-Marina Kovačev je više od jedne decenije pokretala i aktivno učestvovala u velikom broju različitih događaja, među kojima su i humanitarne akcije, i time svojim angažmanom pomogla mnogima. Sada je njoj potrebna pomoć dobrih ljudi, kažu organizatori.

Marina Kovačev tokom jedne od humanitarnih akcija | Foto: BUM arhiva
Marina Kovačev tokom jedne od humanitarnih akcija | Foto: BUM arhiva

Našoj mladoj sugrađanki je odstranjen tumor u čeonom delu mozga, glioblastom, koji je najagresivniji primarni tumor mozga. Operacija je prošla uspešno, ali jedan deo nije bilo moguće otkloniti, te je sprovedena i radiološka terapija. Zbog toga je narednih pet meseci neophodno sprovoditi hemioterapije tokom kojih je potrebno jačati njen imuni sistem.

 

Program akcije „Bečejci za Marinu“

U petak 3. novembra – monodrama „Edit“ – jedan od pobednika 5. Be:femona, od 20 sati,  ulaznica 200 dinara

U sredu 8. novembra –  predstava „Tri lica ogledala“ Omen teatra iz Beograda, od 20 sati,

U petak 17. novembra – koncert Fingerbang-a, od 22 sata

U petak 24. novembra –  predstava za decu „Princ provodadžija“, od 17 sati

U subotu 2. decembra – koncert benda Fiskalni račun

 

 

1 KOMENTAR

  1. BRAVO za humanitarnu akciju. Nadam se da će građani Bečeja, na ovaj način ipak malo doprineti lečenju naše drage sugrađamke.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име