Zemlje iz kojih je posećen portal MojBečej u 2016. godini | Izvor: Google Analytics za portal MojBečej
Zemlje iz kojih je posećen portal MojBečej u 2016. godini | Izvor: Google Analytics za portal MojBečej

Vodeći računa da čitaoce ne zatrpavamo nebitnim i neželjenim sadržajem, kao ni temama koje se ne tiču direktno lokalnog nivoa u cilju povećavanja broja poseta, našim sadržajem nastojimo dosegnuti targetirane, a ne slučajne korisnike.

Broj posetilaca, pročitanih članaka i učitanih stranica je od pokretanja portala „MojBečej” 2012. godine pa do danas u stalnom i stabilnom porastu. Redakcija je u 2016. godini proizvela oko 2500 medijskih sadržaja koji se bave lokalnim temama.

Portal „MojBečej” je prihvatio nadležnost Saveta za štampu, koji je osnovan sa ciljem praćenja poštovanja Kodeksa novinara Srbije u štampanim i onlajn medijima i rešavanja žalbi pojedinaca i institucija na sadržaje medija.

Sa druge strane članovi naše redakcije su dobitnici stipendije Kongresa SAD kroz program „Otvoreni svet” za lokalne medije, stipendije Fondacije „Slavko Ćuruvija” na programu „O čemu Srbija ćuti” i nagrade „Pavle Ćirović” za najbolje istraživačke novinarske radove.

Foto: Printscreen | Izvor: Google Analytics za portal MojBečej
Foto: Printscreen | Izvor: Google Analytics za portal MojBečej

Podaci „Gugl analitike” za period 1. januar 2016. – 1. januar 2017. pokazuju da je tokom prošle kalendarske godine izvršeno ukupno 891.335 prikaza stranica koje je otvorilo 183.580 jedinstvenih korisnika iz preko 100 država sa svih kontinenata!

Statistika po državama sa najviše poseta | Izvor: Google Analytics za portal MojBečej
Statistika po državama sa najviše poseta | Izvor: Google Analytics za portal MojBečej

Prosečno trajanje sesije na portalu MojBečej iznosi 1,24 minuta, sa najvećim brojem korisnika u  večernjim i popodnevnim časovima. Zanimljivo je istaći da je utorak dan sa najviše poseta, a preko 60% čitalaca na portal dolazi putem „gugl hrom” pretraživača.

Najveći broj poseta na portal, čak preko 77% dolazi putem društvenih mreža, a najčitanija vest u 2016. godini se odnosila na nevreme u junu mesecu.

Foto: T.D.
Foto: T.D.

Na sledećim linkovima možete detaljno pogledati statistiku vezanu za portal MojBečej:

Analytics MojBecej Локација 20160101-20170101
Analytics MojBecej Преглед публике 20160101-20170101
Analytics MojBecej Audience Overview 20160101-20170101
Analytics MojBecej Прегледач и ОС 20160101-20170101

Hvala vam što ste deo našeg portala, i što ste nam omogućili da i mi budemo deo vas. Nastavite da nas čitate, posećujete i pratite na društvenim mrežama.

Ovim putem se u ime redakcije portala MojBečej zahvaljujem svim čitaocima na ukazanom poverenju, pohvali, ali i kritici, kao i na svakodnevnim posetama, bez kojih naš rad ne bi imao smisla. Zahvalni smo na svakoj upućenoj sugestiji i kritici, jer na taj način zajednički unapređujemo objektivno informisanje građana opštine Bečej.

Srdačno,
Aleksandar Đekić
Glavni i odgovorni urednik

1 KOMENTAR

  1. Svaka Vam čast. Samo tako nastavite i u buduće. „Kopajte“ malo po JP da vidimo šta se tamo radi, odnosno ne radi. Želim Vam i dalje objektivno izveštavanje bez uplitanja politike i pojedinih ličnosti. S R E Ć N O !

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име